Säkerhetspriser för Maxi-Cosis bilstolar!

Utmärkta resultat från Stiftung Warentest är här!

Träffa våra vinnare!

Två av våra bilstolar fick ett 4-stjärnigt betyg av Stiftung Warentest, den tyska ledande och oberoende konsumenttestorganisationen.

Vi är mycket stola över att två av våra bilstolar fick utmärkta resultat i senaste testen av tyska Stiftung Warentest som är en ledande och självständig konsumenttestorganisation. Båda produkterna fick ett 4-stjärnigt betyg. 

De bilstolar som testats är Rock (fristående och i kombination med basen FamilyFix One i-Size) och Pearl One i-Size i kombination med basen FamilyFix One i-Size.


Rock i-Size - TESTVINNARE

Rock är vårt nyaste i-Size babyskydd. Det är en TESTVINNARE och mest prisvärda i babyskyddskategorin. Produkten har testats fristående och i kombination med basen FamilyFix One i-Size. I alla konfigurationer fick Rock ett 4-stjärnigt betyg.

Lär känna Rock i-Size

PEARL ONE I-SIZE - 4-stjärnigt betyg

Vår bakåtvända bilbarnstol Pearl One i-Size har fått "BRA" (Gut 2.0) resultat i kombination med basen FamilyFix One i-Size. Produkten har belönats med ett 4-stjärnigt betyg.

Lär känna Rock i-Size

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADAC, ÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här

Select your language

Please select your preferred language :

Skicka till en vän

Genom att fylla i formuläret nedan kan du skicka din vän vidare till intressant information på www.maxi-cosi.se.

E-post från *
Obligatoriskt fält
E-post *
Obligatoriskt fält
Meddelande *
Obligatoriskt fält
Captcha *
Captcha Description
Captcha Obligatoriskt fält