Säkerhetspriser för Maxi-Cosis bilstolar!

Utmärkta resultat från Bäst i Test och Stiftung Warentest är här!

Träffa våra vinnare!

Upptäck hur våra bilstolar har testats kring säkerhet, användbarhet och ergonomi enligt de senaste Bäst i Test och StiWa test.

maxicosi rodifix air protect bäst i test 2018

RodiFix AirProtect® - Bäst i Test 2018

Letar du efter en säker bältesstol för äldre barn (4-12 år) som kan enkelt kombinera ett bra pris med väl genomförda funktioner? Träffa Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® - en Bäst i Test 2018 testvinnare! Den här bältesstolen har fått ett 4,5-stjärnigt betyg i det senaste bältesstoltestet. Mer om testresultatet kan ni läsa här.

Lär känna RodiFix AirProtect®

MC 2019 maxicosi CabrioFix packshot 570x372px

CabrioFix - 4-stjärnigt betyg

2018 är ett speciellt år för vår Maxi-Cosi CabrioFix. Inte nog med att den fjärde miljonste CabrioFix-en producerades, och den fick också bra testresultat i den senaste Stiftung Warentest! CabrioFix har testades fristående och i kombination med ISOFIX-basen FamilyFix. I både konfigurationerna fick babyskyddet ett 4-stjärnigt betyg.

Lär känna CabrioFix

Rock i-Size - TESTVINNARE

Rock är vårt nyaste i-Size babyskydd. Det är en TESTVINNARE och mest prisvärda i babyskyddskategorin. Produkten har testats fristående och i kombination med basen FamilyFix One i-Size. I alla konfigurationer fick Rock ett 4-stjärnigt betyg.

Lär känna Rock i-Size

Pearl One i-Size - 4-stjärnigt betyg

Vår bakåtvända bilbarnstol Pearl One i-Size har fått "BRA" (Gut 2.0) resultat i kombination med basen FamilyFix One i-Size. Produkten har belönats med ett 4-stjärnigt betyg.

Lär känna Pearl One i-Size

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADAC, ÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här

Select your language

Please select your preferred language :

Skicka till en vän

Genom att fylla i formuläret nedan kan du skicka din vän vidare till intressant information på www.maxi-cosi.se.

E-post från *
Obligatoriskt fält
E-post *
Obligatoriskt fält
Meddelande *
Obligatoriskt fält
Captcha *
Captcha Description
Captcha Obligatoriskt fält