Diza

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 158.68ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Den ultralätta urbana barnvagnen
0 - 15 kg

Produktbeskrivning

Pendlar du till jobbet eller utforskar staden med din lilla? Diza är perfekt för nyfödda och småbarn. På bara 4,2 kg är den lätt och lätt att bära. Allt du behöver är en hand för att fälla vagnen upprätt, så att du kan hålla den säkert bredvid dig på kollektivtrafiken.

Lätt barnvagn

Om du är en stadsboende förälder som använder kollektivtrafik, klättrar upp för trappor för att komma hem eller går längs trånga trottoarer varje dag, är Diza barnvagnen något för dig. Den otroligt lätta designen, som bara väger 4,2 kg, tillsammans med en kompakt vikbar möjlighet som gör att den kan stå upprätt vid vikning, gör barnvagnen till ett värdefullt bidrag till ditt liv som förälder.

Med sitt vadderade säte och lätt justerade ligginställningar kompromissar Diza aldrig med ditt barns komfort eller säkerhet. Dessutom kommer vår lätta barnvagn med en varukorg, så att du enkelt kan lagra dina saker när du och din lilla är ute och utforskar staden tillsammans!

Bekvämlighet

Diza står i framkant när det gäller lätt design och samtidigt säkerställer det att din lilla alltid känner sig bekväm när du är ute och promenerar.

Din baby kommer alltid att känna sig bekväm i Dizas rymliga och skyddande vadderade säte. Med sitt liggläge och flera vilopositioner ger Diza din lilla en mysig och säker kokong.

Lämplig för barn från födseln upp till 3,5 års ålder. Denna kompakt barnvagn har också ett justerbart benstöd, ett utdragbart soltak och ett regnöverdrag för att tillgodose ditt barns behov under dagen.

Otroligt lätt för dig och bekvämt för ditt barn

Upptäck den nya Maxi-Cosi Diza. Det är otroligt lätt för dig och och bekvämt för ditt barn.

Med bara 4,2 kg är Diza så lätt att bära för föräldrar som går runt i staden.

Dess fantastiska blixtfällningen med bara en hand kommer att vara så användbar för föräldrar att hantera vardagliga hinder i staden. Tryck bara på knappen och se hur den fälls ihop inom några sekunder!

Och din lilla kommer alltid att känna sig väldigt bekväm i Dizas rymliga och skyddande vadderade säte. Med sitt liggläge och flera lutande positioner vet Diza hur du kan tillgodose ditt barns alla behov under dagen.

Det är den perfekta barnvagnen för dig som är energiska föräldrar som bor i staden och använder kollektivtrafik, klättrar på trappor eller går längs trånga trottoarer varje dag!

Titta på videon

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 13.48ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;