Gia

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 135.35ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Redo för det oväntade
Från födseln till ca 4 år
0 - 22 kg

Produktbeskrivning

Möt vår nya Gia-barnvagn: Den är kompakt, hållbar och har mycket utrymme! Var du än befinner dig i staden ser Maxi-Cosi Gia till att du är redo för det oväntade. Även om den är lämplig för nyfödda, så växer sätet tillsammans med ditt barn tills ditt barn inte längre behöver en barnvagn.

Urban barnvagn

Maxi-Cosi Gia är den perfekta barnvagnen för stadsföräldrar som letar efter flexibilitet, bekvämlighet och komfort, allt i ett!

Vår kompakta barnvagn kan användas från och med födseln passar din urbana livsstil eftersom den är kompakt, hållbar och har mycket utrymme. Den är lämplig för nyfödda, men den växer också med ditt barn hela vägen tills de når 22 kg, när de inte längre behöver en barnvagn.

Din lilla kommer att njuta av en smidig åktur hela tiden, över alla typer av ytor, tack vare terrängdäck och fjädring. Det utdragbara taket och det ultra vadderade sätesinlägget ger ditt barn en super mysig plats att åka eller vila på.

Gå ut en hel dag? Inga problem! Med den extra stora lagringskorgen och den integrerade förälderfickan ger Gia dig tillräckligt med utrymme för att lagra allt du behöver för en hel dag med utforskning.

Det är enkelt att fälla ihop barnvagnen med bara en hand, så att du kan ha en fri hand att hålla ditt barn samtidigt.

Är du på en liten roadtrip? Gia tcäker upp dig. Barnvagnen förvandlas lätt till ett bekvämt resesystem genom att lägga till en kompatibel Maxi-Cosi baby / spädbarns bilstol, vilket gör övergången till och från bilen enkel.

Innan vi glömmer: Gia kommer också med en kopphållare så att du kan förvara ditt kaffe!

Bekvämlighet

Gia gör saker bekvämt för dig och bekvämt för din lilla. Den har en ultra vadderad stol som låter din lilla sitta bekvämt överallt du går.

Med en utdragbar baldakin kommer ditt barn att vara beredd på alla slags väder! Den sittande sitsen anpassas efter din lilla behov när du är på språng.

När du behöver klättra i trappor eller ta kollektivtrafik gör Gia ditt jobb enklare! Den väger mindre än 10 kg, vilket gör det enkelt att lyfta och flytta runt.

Du kan lägga till en kompatibel Maxi-Cosi babybilsits för att slutföra ditt flexibla resesystem, och kom ihåg att Gia kommer att vara där för din lilla tills de är fyra år gamla.

Kompakt, tuff och rymlig

Oavsett om du åker på en shoppingtur, är på en snabb promenad i parken eller bara en lugn promenad genom ditt område, med Maxi-Cosi Gia är du alltid redo för det oväntade!

Vår Gia-barnvagn är kompakt, slitstark och har mycket utrymme. Den är lämplig för nyfödda och kan växa med dem tills de når upp till 22 kg, när de inte längre behöver en barnvagn.

Gias terrängdäck och fjädring ger ditt barn den smidigaste körningen över alla typer av ytor.

Din lilla kommer att njuta av hennes super mysiga plats att åka eller vila tack vare en ultra vadderad plats. Oroa dig inte, vi ser till att ditt barn är beredd på alla slags väder med ett utdragbar tak.

Planerar du att gå ut hela dagen? Vi täcker upp dig! Med en extremt stor korg erbjuder Gia-barnvagnen dig tillräckligt med utrymme för att lagra allt du behöver för en dag ute.

För att ge ytterligare bekvämlighet låter Gia dig fälla vagnen med bara en hand, så att du kan hålla ditt barn eller ditt kaffe med din andra hand. Så att du kan få den andra fria handen att krama ditt barn, eller bara att dricka ditt kaffe!

Bredvid handtagets sida finns en praktisk kopphållare, där du kan förvara ditt kaffe. Det finns också en hemlig ficka på baksidan av barnvagnen; det är den perfekta platsen att lagra din mobiltelefon, nycklar eller plånbok.

Perfekt matchning

Titta på videon

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 122.17ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;