Laika Liggdel

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 128.89ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Mjuk barnsäng för ett kokongliknande stadsliv
Från födseln till ca 6 månader
0 - 9 kg

Produktbeskrivning

Den ultra vadderade Laika Soft Carrycot är designad för stadsföräldrar som vill ha en superkompakt barnsäng för att hålla sin lilla lugnt i en kokong. Lätt att bära, installera och ta bort, Laika Soft Carrycot är en perfekt matchning för den superkompakta Laika barnvagnen!

Barnvagns Installation

Installera Maxi-Cosi Laika Soft Carrycot på din super urbana Laika barnvagn utan problem! Tack vare sina bekväma handtag och 2-klickarsystem är fästet på barnvagnsramen trevligt och enkelt. Kompakt och bekväm, det är en perfekt match för den urbana Laika barnvagnen!

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För oss är ditt barns säkerhet Maxi-Cosis högsta prioritet. Experter rekommenderar att du håller den nyfödda i liggläge när du är på resa tills de är ungefär 9 kg.

Vår kompakta och bekväma Laika Soft Carrycot gör detta möjligt! Med den här urbana barnsängen är ligger din lilla säkert i värmen i liggande läge medan du promenerar över staden.

Tack vare fästena på Laika barnvagnen finns det ingen risk att barnsängen glider av. Detta ger din lilla optimal säkerhet.

En bekväm barnsäng för stadslivet

Den ultra vadderade Maxi-Cosi Laika Soft Carrycot håller din lilla sovandes i en mysig liten kokong medan du är på språng, vilket gör stadslivet ännu trevligare för dig.

Det är den perfekta barnsängen om du bor i en storstad, använder kollektivtrafik dagligen eller tar en promenad på smala trottoarer. Vi underlättar ditt liv i staden utan att kompromissa med ditt barns komfort eller säkerhet.

Det är inte bara vår Laika Soft Carrycot somger din lilla extrem komfort med den ultra vadderade madrassen, dess ihopfällningssystem ger föräldrarna ett praktiskt sätt att göra sitt dagliga arbete.

Den matchar din Super-kompakta barnvagn Maxi-Cosi Laika perfekt, vilket gör din moderna livsstil i staden komplett! Det är ingen stress alls att installera eller ta bort barnsängen från din barnvagn. Att bära den med en hand är en enkel uppgift tack vare dess praktiska handtag, så att ditt barn kan sova lugnt utan avbrott.

Madrassen är avtagbar så att du alltid kan hålla den andra sängen på din lilla ren och fräsch.

Resesystem

Går du ut på ett kort besök på din favoritgata eller tar du tåget för att träffa dina vänner? Varför inte ta med dig din lilla utforskare så att ni njuter av staden tillsammans?

Att fästa din Laika Soft Carrycot direkt på din urbana Laika barnvagn ärhur enkelt som helst på grund av sängens integrerade handtag. Nu du är redo att ta en trevlig lång promenad genom stadens gator medan din lilla sover lugnt.

Med bara en hand behöver du bara några enkla klick för att enkelt ta bort Maxi-Cosi barnsäng från din barnvagn.

Laika Soft Carrycot och Pushchair tillsammans ger det perfekta resesystemet i staden på grund av deras praktiska användning, kompakta design och optimala komfort!

Perfekt matchning

Titta på videon

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 14.78ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;