Laika²

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 138.27ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Redo för den dagliga hinderbana
Från födseln till ca 4 år
0 - 15 kg

Produktbeskrivning

Staden ropar på dig! Upptäck Laika 2, en barnvagn som erbjuder bekvämlighet, komfort och säkerhet. Uppgraderad för att hantera grov trottoar, dess lätta ultrakompakta design gör den till den perfekta barnvagnen för stadslivet. Det håller också ditt barn bekvämt insvept i hela tiden!

Super-urban barnvagn

Är du en förälder i stadsbostad som använder kollektivtrafik, klättrar i trappor och går längs trånga trottoarer varje dag? Letar du efter en barnvagn som är lätt, superkompakt och smidig? En som ger ditt barn en mysig liten kokong? Då är Laika 2 designad för dig!

Den är så kompakt och enkel att använda, att ta den ut på en promenad genom staden kommer aldrig att vara till besvär. Det är så lätt att du kan bära runt den om du vill genom att använda axelremmen. Ja, som om det var en väska!

Måste du gå uppför trappan? Oroa dig inte, när du har fällt ihop vagnen med bara en hand kan du bära den med full enkelhet: den är utformad för att vara lätt! Dessutom är den så kompakt att du blir förvånad över den lilla mängd utrymme som behövs för att lagra den!

Så ha kul att promenera genom staden med din lilla utforskare!

Bekvämlighet

En mindre barnvagn bör inte tvinga dig att äventyra ditt barns komfort. Laika 2 har en hög sits med extra stoppning, vilket gör din lilla insvept i en kokong trevligt och mysigt!

Vår unika barnvagn ger ditt barn ett justerbart benstöd och flera liggande lägen att välja mellan.

Laika 2 är uppgraderad med fjädring på bakhjulen för bättre stöd på ojämna trottoarer. Det är bekvämt för dig och bekvämt för din lilla!

Dessutom har vår Maxi-Cosi Laika 2 ett utdragbart tak som ger ett optimalt skydd mot sol, regn och vind.

Redo för den dagliga hinderbana

Laika är en urban barnvagn som hjälper dig att möta stadens dagliga hinder. Kompakt och lätt, det är enkelt att transportera eller ta en promenad. Dessutom behöver du bara en hand för att fälla ihop den och axelremmen gör det enkelt att bära.

Naturligtvis har vi inte bortsett från din lillas komfort: Laika2s höga stol har extra stoppning som håller ditt barn bekvämt hela tiden när du är på farten.

På bara två klick kan du lägga till den mjuka barnsängen Maxi-Cosi Laika eller en kompatibel bilbarnstol Maxi-Cosi för att förvandla Laika till det perfekta resesystemet, lämpligt för barn från födsel till 3,5 år.

Perfekt matchning

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 20.13ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;