Lila CP

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 27.06ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Mångsidig komfort
Från ca 6 månader till 4 år
0 - 22 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Lila CP är den mest mångsidiga medlemmen i Lilas barnvagnsfamilj och perfekt för en promenad i parken, i stan och på fler platser. Maxi-Cosi Lila CP ger mångsidig komfort och gör den enkel att manövrera både i och utanför stan.

Bekväm barnvagn

Ska ni ta en lång promenad eller bara ha en vanlig dag i omgivningarna? Det är alltid bekvämt med Lila CP. Barnvagnen har 4 mellanstora, fjädrande hjul som gör den enkel att manövrera.

Vår barnvagn Maxi-Cosi Lila CP har en integrerad enkel selhantering, en funktion som blir allt vanligare för bilsäten, men förstklassig för barnvagnar. Specialselen har ett öppet läge när barnvagnen är tom, så att du enkelt kan sätta ditt barn i barnvagnen. Idealisk alla dagar!

Komfort

För Maxi-Cosi är ditt barns komfort vår högsta prioritet. Det är därför vi, som tillverkare, har utformat en barnvagn som ger yttersta komfort. Lila CP har en värmereglerande, vändbar madrass med tygnät som andas för användning sommartid, och varmt fleecematerial för användning vintertid på den andra sidan. Ditt barn kommer att ha det så bekvämt att det kommer att vilja sova i barnvagnen! Och tack vare det integrerade sömnöverdraget kommer ditt barn inte att störas av myggor eller stark sol för extra bekväm middagssömn på språng.

Kombinera vår barnvagn Lila CP med vår kompatibla ShapeOfYou liggdel (säljs separat). Den här liggdelen har en unik design som gör att ditt lilla barn kan ligga i ett mer naturligt läge. Den har en formad hålighet för att förhindra platt bakhuvud som gör att även de minsta barnen kan ligga bekvämt och tryggt från dag ett.

Mångsidig komfort

Maxi-Cosi Lila CP ger mångsidig komfort. De 4 mellanstora hjulen ger fjädring som gör den enkel att manövrera både i och utanför stan. Det är den perfekta barnvagnen från Maxi-Cosi för en promenad i parken, i stan och på fler platser.

Och när det är dags att gå hem gör funktionen för hopfällning med en hand det möjligt att fälla ihop Maxi-Cosi Lila CP med en hand medan du håller ditt barn i den andra.

Kompatibla produkter