Lila Duo kit

Färg
Essential Graphite
  • - 5 bekväma positioner
  • - Lätt att installera
  • - Behövs endast adaptrar
Köp online

Produktbeskrivning

Lila Duo kit för tvillingar och barn nära åldern

Du köpte en barnvagn för ett barn och nu är nästa bebis på väg. Inga problem! Maxi-Cosi Lila Duo Kit förvandlar Lila barnvagn till en perfekt Duo-vagn så att du kan promenera med båda dina små barn. Duo Kit är enkelt att installera och förvara, och bara adaptrar behövs.

Varför välja mig?

- Passar små barn från ca. 6 månader upp till 3,5 år  •  

Vanliga frågor
Vilka åldrar är Duo-sittdelen till Lila från Maxi-Cosi lämplig för?
Sittdelen till Lila Duo från Maxi-Cosi är lämplig för barn från 6 månader upp till ca 3,5 år som väger max 15 kg.
Behöver jag adaptrar för att fästa sittdelen till Lila Duo från Maxi-Cosi på sulkyns chassi?
Nej, du behöver inte extra adaptrar för att fästa sittdelen till Lila Duo från Maxi-Cosi på sulkyns chassi. Adaptrarna ingår och sitter redan på sittdelen till Duo. Du behöver bara fälla ut dem och sätta fast dem på chassit enligt anvisningarna i bruksanvisningen eller instruktionsfilmerna.
Är sittdelen till Lila Duo från Maxi-Cosi fällbar?
Nej, sittdelen till Lila Duo från Maxi-Cosi är inte fällbar.
Vilka adaptrar ska jag använda om jag vill använda den huvudsakliga sittdelen till Lila-sulkyn från Maxi-Cosi i Duo-sammansättning (vänd mot föräldern i liggläge), eller ersätta den med en liggdel eller bilbarnstol?
Du måste använda de långa adaptrarna i den medföljande Lila Duo-satsen från Maxi-Cosi om du vill använda den huvudsakliga sittdelen till Lila-sulkyn från Maxi-Cosi i Duo-konfiguration (vänd mot föräldern i liggläge), eller för att ersätta den med en liggdel eller bilbarnstol.
Är Lila-sulkyn från Maxi-Cosi fällbar tillsammans med Duo-sittdelen?
Nej, Lila-sulkyn från Maxi-Cosi är inte fällbar tillsammans med Duo-sittdelen. Du måste ta ut den andra sittdelen, men adaptrarna och pedalen kan sitta kvar på sulkyn

Recensioner