Nova 4-hjuling

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 133.76ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Fälls in i ditt liv
Från ca 6 månader till 3.5 år
0 - 15 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Upptäck underverken utomhus med din lilla utforskare i Nova! Tack vare sin handsfria fällbarhet, skyddande inlägg, terränghjul och premiumdesign, förenar Nova flexibilitet, komfort, säkerhet och stil allt i ett!

Upptäck underverken utomhus.

Letar du efter en barnvagn som du kan ta på smidiga promenader över alla ytor och samtidigt hålla ditt barn helt bekvämt? Vår Nova barnvagn är vad du behöver!

Med denna smarta crossover-barnvagn kan du och ditt barn upptäcka underverken utomhus i komfort.

Din lilla kommer att älska sitt stora ultra vadderade säte och hur det gör att de alltid är bekväma och varma.

Oavsett vart du åker - landsbygden, staden eller bergen - garanterar vår terrängvagn dig och ditt barn en smidig åktur tack vare dess terrängstötdämpande hjul och punkteringssäkra däck.

Vi vet att bekvämlighet också handlar om att fälla ut och vika ut din barnvagn och det är därför vi är säkra på att du kommer att älska Novas unika handsfree ihopfällningssystem! Tryck bara på den magiska pedalen med foten och se vagnen fällas ihop av sig själv inom några sekunder.

På bara två klick lägg till Maxi-Cosi Baby Cocoon, en kompatibel Maxi-Cosi barnsäng eller bilbarnstol för att förvandla Nova till en 3-i-1 full mobilitetslösning. På så sätt kan din lilla använda barnvagnen från födseln till 3,5 år gammal.

Förutom sin komfort och bekvämlighet är vår Nova också elegant, med ett läderhandtag och unik design som ger den ett modernt premiumutseende.

Du kommer att älska känslan av att röra dig smidigt, säkert och stilfullt i alla miljöer med denna fyrhjuliga barnvagn med all terräng!

Bekvämlighet

Medan Nova ger dig en smidig åktur på alla ytor och gör saker bekvämt för dig, ger det också ditt barn optimal komfort.

Dess ultra vadderade ergonomiska inlägg håller din baby i en kokong oavsett vilken yta barnvagnen åker på. Dess helt liggande säte ger ditt barn den bästa komforten när det är sovtid och dess justerbara ben och nackstöd gör att din lilla alltid passar barnvagnen perfekt.

Nova-sätena anpassas till en förälder- eller vägläge med bara två klick. Det betyder att du kan ha ögonkontakt med din lilla om du vill, eller att du kan låta din lilla titta sig omkring om i världen.

Regnskydder kommer med din barnvagn för att hålla din lilla torr. Plus, Nova har en extremt utdragbart solskydd för optimalt skydd mot sol, regn och vind.

Kompatibla produkter

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 120.93ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;