Zelia

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 130.25ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Redo för idag
Från födseln till ca 4 år
0 - 15 kg

Produktbeskrivning

Zelia är en barnvagn som är gjord för en coolt, avslappnad stadsbo. Babykorgen är förtjusande för spädbarn, och föräldrar kommer att älska det smarta enhandssystemet. Zelia är lämplig för barn från födsel till 3,5 år och erbjuder dig all flexibilitet du behöver för livet i staden!

Urban barnvagn med integrerad babykorg

Zelia är vår kompakta barnvagn. Det erbjuder dig och ditt barn problemfri resor i staden! Väger inte mer än 9,6 kg, är Zelia en 2-i-1 barnvagn, dess sittaggregat kan också användas som den nyföddas babykorg. Zelia, som är lätt att fälla ihop, gör ditt liv i staden mycket enklare genom att låta dig växla fram och tillbaka mellan gatorna och din bil med en kompatibel Maxi-Cosi babybilsits som är lätt att fästa.

Njut av att upptäcka staden med en barnvagn som är kompakt, lätt och bekväm!

Bekvämlighet

Att ha en kompakt och exceptionellt lätt barnvagn betyder inte att kompromissa med komforten. Zelia har en bekväm sits och inlägg för att hålla din lilla insvept hela tiden.

Zelias sittenhet förvandlas lätt till en kokongsvagn med barnvagn som kan användas från och med födseln. Det tar några minuter att skapa en mycket bekväm säker plats för din nyfödda att sova.

Sitsenheten kan användas i både förälder- och vägläge. Det betyder att du har möjlighet att hålla ögonkontakt med din lilla, eller att du kan låta dem förundras över omvärlden.

Kompakt och bekvämt för stadslivet

Maxi-Cosi Zelia barnvagn passar från födsel till 3,5 år och kommer i framkant med sin exceptionellt lätta kompakta design utan att kompromissa med din lillas komfort!

Denna stadsvagns sätenhet kan enkelt förvandlas till en babykorg, vilket ger ditt nyfödda extra komfort, och alla föräldrar kommer att älska dess smarta fällsystem.

Med bara två klick fästs Zelia-sätenheten i barnvagnen för barn från födelse till 3,5 år. Zelia kan också snabbt växla från att användas på gatan till att användas i bilen, bara genom att fästa en kompatibel Maxi-Cosi Group 0+ bilbarnstol.

Dessutom designade vi en stor, praktisk kundkorg så att vår ultrakompakta barnvagn kan passa ditt liv i staden. Det låter dig lagra allt som ditt barn behöver för en dag ute för äventyr!

Perfekt matchning

Titta på videon

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 19.42ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;