FamilyFix 360

360 Family Bundle

Inkluderar våra bilbarnstolar Pebble 360 och Pearl 360 med roterande FamilyFix 360-bas. Från födseln till ca 4 år!
Från födseln till ca 4 år
Från 40 till 105 cm

Produktbeskrivning

Vi förstår att barn växer snabbt. Därför har vi utformat en ny innovativ familj av bilbarnstolar, som är utformade för långvarig användning. Den unika 360-familjen är nästa generations roterande bilsstolssystem och består av en vridbar FamilyFix 360-bas samt kompatibla 360° bilbarnstolar, Pebble 360 & Pearl 360, som är gjorda för att bära ditt barn från födseln upp till 4 års ålder. Det supersmidiga rotationssystemet används med bara en hand och gör livet mycket lättare för föräldrar som sätter in och tar ut barnet ur bilen varje dag i flera år.
Pebble 360
Upptäck Maxi-Cosi Pebble 360. En Pebble 360 kan användas från födseln upp till cirka 15 månader. Det roterar supermjukt och enkelt på FamilyFix 360 basen och kan vändas med bara en hand. Easy-in-selen för Maxi-Cosi Pebble 360 gör att du får in och ut ditt barn snabbt och utan problem och det super-bekväma Baby-hugg-inlägget låter ditt lilla barn ha det ombonat hela tiden. För att säkerställa ditt barns säkerhet och komfort, har MAXI-Cosi Pebble 360 ett ClimaFlow som hjälper till att reglera ditt barns temperatur och G-CELL Sidokrock-Teknik som skyddar ditt barn från krafterna vid en sidokollision. Det ergonomiska bärhandtaget gör det enkelt för dig att bära ditt barn vart du än går. Så redan från dag ett, kan Pebble 360 ge dig och din baby maximal komfort, i-Size säkerhet och bekvämlighet.
Pearl 360
Pearl 360 ingår i 360-familjen och kan användas från födseln upp till 4 års ålder. En bekväm och säker, vridbar bilbarnstol som är utformad för långvarig användning. Tack vare vridhandtaget på basen kan Pearl 360 enkelt vridas i 360 grader i valfri lutningsposition. Superlätt för dig, superbekvämt för ditt barn. Ett mysigt inlägg som går att använda från födseln ser till att din nyfödda bebis har det bekvämt, och när den lilla inte är så liten längre erbjuder Pearl 360 utrymme att växa med ett extra rymligt säte. Du kan enkelt justera säkerhetsselen och höjden på nackstödet på Pearl 360 för att få bästa möjliga passform för ditt växande barn. Den unika 360-familjen är utformad med ClimaFlow-material och extra skyddande G-CELL Side Impact Technology för att erbjuda komfort i åratal och växa med din familj.
FamilyFix 360
Vår bas FamilyFix 360 är utrustad med ISOFIX-fästen och ett stödben så att du kan installera bilbarnstolen så säkert, enkelt och snabbt som möjligt. Följ stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil. Tack vare 360-rotationshandtaget på basen, kan 360°-bilstolarna roteras smidigt och enkelt med bara en hand – perfekt för upptagna föräldrar med händerna fulla. FlexiSpin-teknik gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Tack vare visuella indikatorer och ljudåterkoppling på basen får du veta när din bilbarnstol är korrekt installerad och tack vare TravelSafe Rotation Control kan du känna dig lugn med att ditt barn åker bakåtvänt upp till cirka Maxi-Cosi FamilyFix 360 är i-Size-kompatibelt, tack vare att ditt barn kan resa bakåtvänt upp till 4 års ålder för extra skydd av huvud och nacke.

Titta på videon