3WayFix

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 141.99ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
ISOFIX-installation för Jade, Pebble Plus och Pearl Pro i-Size
Från födseln till ca 4 år
Från 45 till 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Kombinera vår BabyFix med Jade eller Rock för att enkelt använda Click & Go-installation. Maxi-Cosi BabyFix klickar och glider för både bakåt och i sidled vändning.

Installation

Idag har fler och fler europeiska bilar ISOFIX-systemet, så det finns en god chans att din kommer att ha det också. Vår Maxi-Cosi 3wayFix fästs enkelt på bilens ISOFIX-förankringspunkter. Följ stegen i vår bruksanvisning för att den ska installeras korrekt i din bil.

När installationen är installerad kan du lämna 3wayFix i bilen. Detta gör att det är mycket enkelt att komma in och ut ur bilen, eftersom Pebble Plus babybilsits kan fästas på basen med ett enkelt "klick", och vår säkerhetsbärbarnsäng Jade kan fästas med en enkel "glid". Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din Maxi-Cosi bilstol eller barnsäng är korrekt säkrad och du är redo att "köra".

3wayFix passar också vår Pearl Pro i-Size bilstol för småbarn, så att du kan fortsätta använda den även efter att din lilla har vuxit ut sin första bilstol eller säkerhetsbärbarnsäng.

3wayFix kan installeras med Jade säkerhetsbärbarnsäng, Pebble Plus-bilstol eller Pearl Pro i-Size bilbarnstol.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För att erbjuda din lilla den bästa i klassen i säkerhet genomgår våra bilstolar och baser ständiga tester.

Som tillverkare rekommenderar vi att du använder en ISOFIX-bas. Det är så enkelt att installera, chansen att göra fel är näst intill obefintlig. Maxi-Cosi 3wayFix möjliggör en Click & Go-installation för korrekt och säker passform.

ISOFIX-installation för Jade, Pebble Plus och Pearl Pro i-Size

Vi förstår att att äga en barnsitsstol eller en barnsäng, innebär att du måste installera den korrekt varje dag. Vår Maxi-Cosi 3wayFix gör det enkelt att installera din bilbarnstol eller barnsäng, vilket ger dig ro i sinnet.

Maxi-Cosi 3wayFix har konstruerats för att passa vår Jade säkerhetsbärbarnsäng, Pebble Plus babybilsits och Pearl Pro i-Size bilbarnstol, så att ditt barn kan använda basen i upp till 4 år. Det erbjuder också en Click & Go- och Slide & Go-installation.

Med 3wayFix kan du dessutom installera bilstolen för småbarn bakåt. För att skydda din lillas huvud och nacke rekommenderar experter att ditt barn reser i bakåtläge tills han eller hon växer till 105 cm (ungefär 4 år). Som den ledande specialisten inom barnrörlighet gör vi vad experterna säger och låter din lilla resa åt rätt håll så länge som möjligt.

Kompatibla produkter

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 28.07ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;