EasyFix

Säkerhetsbälte och ISOFIX-installation för CabrioFix
0 - 12 M
0 - 13 kg

Varför välja mig?

Monteras med ISOFIX eller säkerhetsbälte

Basen kan monteras med ISOFIX eller med bilens eget säkerhetsbälte

"Click & go"-montering

EasyFix-basen möjliggör en mycket enkel "click & go"-montering för CabrioFix babyskydd

Återkoppling vid montering

Färgindikatorer bekräftar korrekt montering, vilket minimerar risken för felaktig montering

Produktbeskrivning

Använd i kombination med vår CabrioFix för enkel användning Click & Go-installation. Maxi-Cosi EasyFix passar till alla bilar, antingen med bilens säkerhetsbälte eller dess ISOFIX-anslutningar.

Installation

Har du ingen ISOFIX i din bil? Eller har du en andra bil hemma utan ISOFIX-kontakter? Inga problem. Vår Maxi-Cosi EasyFix kan också fästas med bilens säkerhetsbälte. Eftersom vår EasyFix kan installeras med säkerhetsbälte eller ISOFIX-anslutningar, kommer den med i alla bilar. Följ stegen i vår bruksanvisning för att ta reda på hur lätt det är att installera basen på bilens säte.

När du väl har installerat behöver du inte ta EasyFix med dig. På det här sättet, varje gång du behöver komma in och ut ur bilen, är vår Maxi-Cosi CabrioFix ansluten till basen med ett enkelt "klick". Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din Maxi-Cosi bilstol är korrekt säkrad och du är redo att "köra".

EasyFix kan installeras i kombination med CabrioFix bilstol.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För att kunna erbjuda ditt barn bästa skydd i klassen testar vi våra bilstolar och basar utmärkt för deras säkerhet och användarvänlighet.

Vi är här för att hjälpa dig. Vi underlättar installationen av din bilbarnstol och minskar risken för att göra det fel. Det är därför som tillverkare rekommenderar att använda en bas. EasyFix ger vår Maxi-Cosi CabrioFix den perfekta förankringen.

Säkerhetsbälte och ISOFIX-installation för CabrioFix

Vi vet att du ofta använder din bil och att du kommer att behöva installera din bilstol korrekt varje gång. Vi vet också att det ibland kan vara svårt att göra det rätt. Eftersom vi gör saker som fungerar för riktiga familjer, konstruerade vi vår Maxi-Cosi EasyFix. Basen möjliggör en Click & Go-installation för att ge dig trygghet och sinnesfrid.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi