FamilyFix2

ISOFIX-installation för Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size och Pearl Smart i-Size eller Pearl Pro2 i-Size
0 - 4 Y
45 - 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

i-Size säkerhet

I enlighet med den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size kan ditt barn använda vår bakåtvända barnstol för småbarn tills det är ungefär 4 år.

Installationsåtermatning

Oroa dig inte över att göra fel vid installationen! Våra visuella indikatorer ser till att du gör rätt.

Klicka och gå-installation

Minska risken för felaktig installation genom att montera din barnstol på FamilyFix2 ISOFIX basenhet.

Bakåtvänd position upp till 4 års ålder

Den är kompatibel med barnstolar för både spädbarn och småbarn och gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänt från födelsen upp till fyra års ålder.

Produktbeskrivning

Använd vår FamilyFix2 med barnstolarna Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size, Pearl Smart i-Size i-Size eller Pearl Pro2 i-Size för en praktisk "klicka och gå"-installation. Vår Maxi-Cosi FamilyFix2 passar för barnstolar för både spädbarn och småbarn och gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänt från födelsen upp till ungefär fyra års ålder.

Installation

Nu för tiden har allt fler europeiska bilar ISOFIX-systemet, så det är en god chans att även din bil har det. Vår Maxi-Cosi FamilyFix2 går enkelt att montera på din bils ISOFIX-fästpunkter. Var noga med att följa stegen i vår bruksanvisning för korrekt montering i din bil.

Så snart den installerats kan du lämna FamilyFix2 i bilen. På så sätt blir det mycket enklare att sätta sig i och stiga ur bilen, eftersom barnstolarna Pebble Pro i-Size, Rock i-Size och Tinca i-Size kan monteras på basenheten med ett enkelt "klick". Visuella indikatorer på basenheten bekräftar när din Maxi-Cosi barnstol är korrekt fäst och du är klar att åka.

Tiden går förstås fort, och det kommer en tidpunkt när ditt lilla barn har växt ur sin första barnstol. Då kan du ändå fortsätta använda vår FamilyFix2, eftersom den även passar barn barnstolarna Pearl Smart i-Size i-Size i-Size och Pearl Pro2 i-Size för småbarn, som kan användas i upp till fyra år.

FamilyFix2 kan installeras med barnstolarna Rock i-Size, Tinca i-Size och Pebble Pro i-Size för spädbarn och Pearl Smart i-Size i-Size eller Pearl Pro2 i-Size för småbarn.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har färdats hem från BB med oss på Maxi-Cosi. För att kunna erbjuda ditt barn bästa möjliga säkerhet testas våra barnstolar och basenheter ständigt.

Som tillverkare rekommenderar vi att du använder en ISOFIX-basenhet. Den är så enkel att installera och risken att göra fel är nästan obefintlig, eftersom basenheten ger dig återmatning om korrekt infästning. Maxi-Cosi FamilyFix2 möjliggör "klick och gå"-installation för korrekt och säker montering.

ISOFIX-installation för Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size och Pearl Smart i-Size i-Size eller Pearl Pro2 i-Size

Vi förstår att om man har en barnstol måste man installera den på rätt sätt varje dag. Vår Maxi-Cosi FamilyFix2 gör det enkelt att installera barnstolen för extra sinnesro.

The Maxi-Cosi FamilyFix2 har utformats för att passa för våra barnstolar Rock i-Size, Tinca i-Size, Pebble Pro i-Size i-Size för spädbarn och Pearl Smart i-Size i-Size i-Size eller Pearl Pro2 i-Size för småbarn, så att ditt barn kan använda basenheten i upp till fyra år med en absolut enkel "klicka och gå"-installation.

Dessutom gör FamilyFix2 att du kan installera barnstolen för småbarn bakåtvänd. För ökat skydd av ditt lilla barns huvud och nacke rekommenderar experterna att barnet färdas bakåtvänt tills det blir ungefär 105 cm (cirka 4 år). Som ledande specialist på mobilitet för barn gör vi som experterna säger, och låter ditt lilla barn färdas på rätt sätt så länge som möjligt.

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför FamilyFix2 med andra modeller