OPAL HD

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 127.5ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Maxi-cosi Opal HD hjälper spädbarn med höftdysplasi
Från födseln till ca 4 år
0 - 18 kg

Produktbeskrivning

Maxi Cosi Opal HD är inte till salu. Istället kommer vår Hip Safety Service att hyra dig bilstolen medan ditt barn behandlas.

Vår Maxi-Cosi Opal HD ger flexibilitet, komfort och säkerhet som ett barn med höftdysplasi behöver. Sätet är speciellt utformat med stöd från barnläkare och ger extra ryggstöd och utrymme för den lillas ben, vilket är viktigt för barn med höftdysplasi.

Installation

Installera Maxi-Cosi Opal HD i din bil med bilens bilbälte. Detta ger dig stor flexibilitet eftersom inte alla bilar har ISOFIX-kontakter; vilket betyder att det är lätt att byta Opal HD från bil till bil.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För oss är ditt barns säkerhet Maxi-Cosis högsta prioritet. Det är därför vi har designat Opal HD för spädbarn med höftdysplasi för att se till att de reser säkert från födseln till 4 års ålder. Din lilla kan dra nytta av en bakåtvänd resa med vår Opal HD bilbarnstol tills de är cirka 15 månader gamla, vilket rekommenderas för förbättrat huvud- och nackskydd. Dessutom erbjuder Opal HD följande funktioner: ett nackstöd för maximalt skydd mot sidoinverkan; ett 5-punkts integrerat säkerhetssele som säkerställer att ditt barn är säkert kvarhållet; intuitiv bältesföring som gör det enkelt för dig att installera bilstolen; och antislipade axelkuddar som säkerställer hög fasthållningsprestanda i händelse av frontal påverkan.

Maxi-Cosi Opal HD för spädbarn med höftdysplasi

Speciellt utformad med stöd från barnläkare, ger Maxi-Cosi Opal HD extra ryggstöd och utrymme för den lillas ben, vilket är viktigt för barn med höftdysplasi. Ditt barn kan njuta av optimal komfort under varje resa när vår Opal HD anpassar sig från sittplats till sovplats. Opal HD, som är lämplig för två åldersgrupper, möjliggör bakåtvänd resa tills ett barn är cirka 15 månader gammalt och erbjuder ditt barn det bästa skyddet. Då kan Opal HD enkelt vändas framåt med hjälp av en enkel omkopplare.

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 18.1ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;