Pearl One i-Size

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 142.8ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Bakåtvänd bilbarnstol upp till ca. 4 år
Från ca 6 månader till 4 år
Från 67 till 105 cm
9 - 18 kg

Produktbeskrivning

Maxi-Cosi Pearl One i-Size går med FamilyFix One i-Size-basen och uppfyller den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size. Din lilla kommer att resa i det bakåtvända läget tills han eller hon når 105 cm och njuter av optimalt huvud- och nackskydd hela tiden!

Installation

Att montera din bilstol är aldrig krångligt med vår Maxi-Cosi Pearl One i-Size! Installera först FamilyFix One i-Size-basen i din bil med ISOFIX-anslutningarna. Fäst sedan Pearl One i-Size bilstol på basen med ett enkelt "klick". Basen kommer att meddela dig varje gång ditt barn är säkert och du är redo att "köra"! Kontrollera användarmanualen eller läs vår checklista för korrekt ISOFIX-installation.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. För oss är ditt barns säkerhet Maxi-Cosis högsta prioritet. Externa kraschtestcentra, som den tyska bilorganisationen ADAC (All Generir Deutscher Automobil-Club), testade vår Pearl One i-Size på dynamisk säkerhet och användarvänlighet och bedömde den som bra. Dessutom har Maxi-Cosi Pearl One i-Size bilstol det svenska PLUS-testcertifikatet, ett säkerhetstest som värderar bilsäten baserat på deras huvud- och nackskydd. Du kan vara säker på att ditt barn i en PLUS-testad bilstol är väl skyddat i händelse av frontalkollision. Sist men inte minst uppfyller vår Pearl One i-Size den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size för förbättrad säkerhet. Det ger bättre skydd mot huvud, nacke och kropp samtidigt som det möjliggör att resabakotvänd upp till 105 cm (cirka 4 år) med basenheten, som anses vara det säkraste resläget för barn. FamilyFix One i-Size ger dig sinnesfrid genom att ge en visuell och hörbar bekräftelse när sätet är ordentligt fäst.

Bakåtvänd barnbarnstol upp till 4 år

Maxi-Cosi Pearl One i-Size uppfyller den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size. Det har det svenska PLUS-testcertifikatet och erbjuder överlägsen säkerhetsprestanda och gör det möjligt att resa bakåtvänd för barn upp till fyra år.

Vår Pearl One i-Size är utformad för att passa på FamilyFix One i-Size-basen för en säker och enkel ISOFIX-installation. När du installerar korrekt får du en visuell och hörbar bekräftelse på basen, vilket ger dig extra sinnesfrid. Att få din lilla in eller ut ur bilstolen kanske låter krångligt, men vi försäkrar er att detta inte är fallet med vår Pearl One i-Size bilstol. Vårt unika sel-in-sele förblir öppet och ser till att du kan få barnet in och ut inom några sekunder.

Avtagbart lock

På vägen hamnar snacks eller drycker inte alltid där de ska. Ibland blir din lilla bilsjuk. Men oavsett vad som händer, så är vi där för dig: Maxi-Cosis bilstolskydd är tvättbar och kan lätt dras av från bilstolen.

Resesystem

Maxi-Cosi Pearl One i-Size fungerar i tandem med FamilyFix One i-Size-basen, som också är kompatibel med vår gungvaggande bilstol. De tre elementen är utformade för att komplettera varandra perfekt och kan köpas separat när som helst. Att använda Maxi-Cosi Rock som en bilbarnstol för din nyfödda och sedan byta till Pearl Smart i-Size kommer att erbjuda säker bakåtvänd resa från födelsen fram till ungefär 4 år.

Utmärkelser

Perfekt matchning

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 13.86ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;