Rodi AirProtect®

Innovativ AirProtect®-teknik
3.5 - 12 Y
15 - 36 kg

Varför välja mig?

Extra skydd för barnets huvud

Patenterad AirProtect®-teknologi för extra skydd för barnets huvud

Side Protection System

Integrerat sidoskyddssystem för ultimat säkerhet för huvud, ländrygg och höfter vid sidokollisioner

Vilolägen

Stolens rygg kan lutas för ökad komfort

Justerbar i höjd

Justerbar i höjd för ökad komfort för det växande barnet

Produktbeskrivning

Som förälder vill du att din lilla ska vara säker på vägen. Med sin patenterade AirProtect®-teknik erbjuder Maxi-Cosi Rodi AirProtect® extra skydd mot sidokollision i nackstödet för att hålla ditt barn extra säkert på vägen.

Installation

Oavsett vilken typ av bil du kör kommer vår Maxi-Cosi Rodi AirProtect® troligen att passa. För att installera sätet använder du bara bilens säkerhetsbälte. Det är så enkelt. Placera Rodi AirProtect® på bilens baksäte och använd säkerhetsbältet för att spänna ihop. Det är allt! Installationen är klar.

Säkerhet

Hos Maxi-Cosi är din lillas säkerhet vår högsta prioritet. Från spädbarnsbärare för nyfödda barn till bilstolar för 12-åringar är vi här för att hjälpa till att bära familjer lyckligt in i framtiden. Externa kraschtestcentra, som den tyska bilorganisationen ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testar våra Maxi-Cosi-bilstolar på dynamisk säkerhet och användarvänlighet.

ADAC gav vår Rodi AirProtect® bilstol ett bra betyg på alla säkerhetstester. Barnstolen är utrustad med ett sidoskyddssystem för att skydda din lilla vid en krasch. Förutom Sidoskyddssystemet innehåller vår barnstol unik AirProtect®-teknik. I händelse av en krasch i sidoeffekten erbjuder denna teknik ditt barns huvud extra skydd.

Innovativ AirProtect®-teknik

Rodi AirProtect®s patenterade AirProtect®-teknik minskar risken för huvudskador med så mycket som 20%! AirProtect® minskar omedelbart påverkan från en krasch, speciellt runt barnets huvud, genom att avleda slagkraften bort från barnet och absorbera den i huvudstödet.

Maxi-Cosi Rodi AirProtect® förblir bekväm när din lilla växer. Nackstödets höjd kan justeras för att anpassa sig till ditt barns tillväxt, ända tills de är 12 år!

Avtagbart lock

Oavsett vad som händer på vägen kan ditt barnstol bli smutsigt. Det är därför Maxi-Cosis bilstolskydd är avtagbart och kan tvättas i tvättmaskinen.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi