Varför välja mig?

ISOFIX montering

Utrustad med ISOFIX fästpunkter för en säker och stabil montering

Side Protection System

Integrerat sidoskyddssystem för ultimat säkerhet vid sidokollisioner

Enkelt justerbart huvudstöd

Justerbart huvudstöd för att passa det växande barnet

Låg vikt

Lätt att förflytta mellan bilar tack vare dess låga vikt

Produktbeskrivning

Hur bra skulle det inte vara att ha en barnstol som också passar din andra bil?Maxi-Cosi Rodi XP FIX är vår lättaste bilbarnstol med ISOFIX-kontakter, vilket gör den enkelt att flytta från en bil till en annan.Även om din andra bil inte har någon ISOFIX kommer Rodi XP FIX fortfarande att passa!

Installation

Oavsett vilken bil du kör ska vår Maxi-Cosi Rodi XP FIX passa.Idealt är barnstolen fäst med bilens säkerhetsbälte och ISOFIX.Finns det ingen ISOFIX i din andra bil?Inga problem!Rodi XP FIX kan också installeras endast med säkerhetsbältet.För att installera, placera Rodi XP FIX på bilens baksäte, fäst barnstolen på bilens ISOFIX (om din bil har den) och använd säkerhetsbältet för att spänna ihop.Så enkelt är det.

Visste du att ISOFIX-anslutningen gör barnstolen mer stabil?När din lilla inte sitter i barnstolen blir den mer stabil.

Fler och fler bilar har ISOFIX, så det finns en stor chans att din också har det.Om du inte är säker på om din bil har ISOFIX eller inte, är vi här för att hjälpa dig.Vår bilmonteringslista berättar om vår Maxi-Cosi Rodi XP FIX passar din bil, och om den inte gör det kommer vi att berätta vilka som gör.

Säkerhet

Hos Maxi-Cosi är din lillas säkerhet vår högsta prioritet.Från spädbarnsbärare för nyfödda barn till bilstolar för 12-åringar är vi här för att hjälpa till att bära familjer lyckligt in i deras framtid.

Vår säkra och bekväma Rodi XP FIX bilstol skyddar ditt barn vid sidoeffekter tack vare sidoskyddssystemet.Om detta händer, absorberar Maxi-Cosi Rodi XP FIX: s SPS (sidoskyddssystem) kraften av stötar, vilket minskar risken för skador.På detta sätt är ditt barn väl skyddat.

Enkel och säker lösning

Vår Maxi-Cosi Rodi XP FIX är superlätt, vilket gör det enklare än någonsin att växla från en bil till en annan.Barnstolen är säkert fäst vid bilens ISOFIX-kontakter och säkerhetsbälte, vilket ger dig en enkel och säker lösning.Har du inte en ISOFIX i din bil?Rodi XP FIX kan också installeras med bara bilens säkerhetsbälte: Med eller utan ISOFIX är den alltid lätt att överföra till en andra bil.

När ditt barn växer förblir vår lätta bilstol bekväm.Nackstöden på Rodi XP FIX är justerbar, vilket innebär att den kan anpassa sig till ditt barn när de växer tills de är 12 år!

Avtagbart skydd

Din barnstol blir troligen smutsig efter mycket användning.Drycker eller snacks kan av misstag spillas.Men du behöver inte oroa dig om det händer: Maxi-Cosis bilstolskydd är avtagbart och kan enkelt tvättas i tvättmaskinen.

Utmärkelser

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi