8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_3qrtleft
8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_3qrtleft 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_clickandgoinstallation_side 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_front 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_newborninlay_frontback 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_side 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_sideprotectionsystem_back 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_withbase_side 8558750110_2020_maxicosi_carseat_babycarseat_tinca_grey_essentialgraphite_withtincabase_3qrtback Maxi-Cosi Tinca: Feature & Benefit

Tinca

Något för alla
Från födseln till ca 12 månader
Från 45 till 75 cm

Varför välja mig?

i-Size, för ökad säkerhet

Uppfyller den senaste europeiska i-Size-säkerhetsstandarden

Utformning med låg vikt

Lätt att bära tack var utformningen med låg vikt (endast 3,2 kg)

Stort UV-solskydd

Stort UV-solskydd medföljer

Flexibelt transportsystem

Passar de flesta Maxi-Cosi-barnvagnar

Produktbeskrivning

Säkerhet är inget att ta lätt på. Men det betyder inte att du inte kan ha en lätt bilbarnstol. Med sin vikt på endast 3,2 kilo är Tinca vår i-Size-bilbarnstol som har utformats för att vara smidig för föräldrarna. Dessutom är efterlevnad av standarden i-Size en garanti för säkra bilresor varje gång.

Tinca passar alla, oavsett om den används i bilen eller på promenad. Den här bilbarnstolen med låg vikt är lätt att bära till och från bilen tack vare den låga vikten, men den är ändå bekväm och säker för barnet tack vare spädbarnsinlägget med nackstödsdyna.

Installation:

Maxi-Cosi Tinca passar i de flesta bilar, så du behöver inte oroa dig om du använder olika bilar, eftersom barnet alltid sitter säkert och bekvämt i denna i-Size-bilbarnstol från Maxi-Cosi. Det här lätta babyskyddet kan installeras antingen med säkerhetsbälte eller ISOFIX-fästen. Vår bruksanvisning visar steg för steg hur du installerar med säkerhetsbälte för en säker montering.

Vid ISOFIX-installation behöver du rätt bas. Anslut basen till bilens ISOFIX-fästen och låt den sitta installerad i bilen. När du behöver komma in i eller ut ur bilen fästs bilbarnstolen Maxi-Cosi Tinca på basen med en enkel klickfunktion. Visuella indikatorer visar när din Maxi-Cosi-bilbarnstol är korrekt fäst och du är klar att åka. Tinca kan installeras med Maxi-Cosi Tinca-basen.

Säkerhet:

Bilbarnstolen som uppfyller i-Size ger säkert bakåtvänt resande med extra skydd för barnets huvud och nacke. Spädbarnsinlägget ser till att barnets huvud ligger säkert och bekvämt tack vare den perfekta passformen. Dessutom har Tinca Side Impact Protection för ytterligare skydd. Det innebär att Tinca har ett förbättrat stötabsorberande material, som absorberar ännu mer kraft från en stöt om en olycka skulle inträffa.

Något för alla

Tinca passar alla, oavsett om den används i bilen eller på promenad. För föräldrar, eftersom utformningen med låg vikt gör det enkelt att bära barnet till och från bilen. Och för barn, tack vare spädbarnsinlägget med nackstödsdyna och det stora UV-solskyddet. Tinca är kompatibel med de flesta Maxi-Cosi-barnvagnar och kan lossas lätt från dem tack vare minnesknapparna. Det är lätt att ta bort överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen, eftersom Tinca troligtvis blir smutsig av den dagliga användningen eller av att barnet blir åksjukt ibland. Det går att tvätta överdraget i maskin (30 grader) för enkel rengöring, vad som än händer.

Kompatibla produkter

Titta på videon