Tinca-Bas

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 123.96ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
ISOFIX-installation för Tinca
Från 45 till 75 cm

Varför välja mig?

Produktbeskrivning

Maxi-Cosis Tinca-bas är den perfekta matchningen med Maxi-Cosi Tinca-bilsäte, vilket ger dig en lättanvänd Click & Go-installation.

Installation

Nu för tiden har allt fler europeiska bilar ISOFIX-systemet, så det är finns goda chanser att även din bil har det. Vår Maxi-Cosi Tinca-bas går enkelt att montera på din bils ISOFIX-fästpunkter. Var noga med att följa stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil.

När den väl har monterats kan Tinca-basen lämnas kvar i din bil. På det här sättet monteras Tinca babybilsäte varje gång du behöver stiga in och ut ur bilen med ett enkelt och säkert "klick". Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din Tinca-bas och Tinca-bilsätet är korrekt installerade och du kan köra.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från BB med vår Maxi-Cosi. För att kunna erbjuda ditt barn bästa möjliga säkerhet testas våra barnstolar och basenheter ständigt.

Som tillverkare rekommenderar vi att du använder en ISOFIX-basenhet. Den är så enkel att installera och risken att göra fel är nästan obefintlig, eftersom basenheten ger dig återkoppling om korrekt infästning. Maxi-Cosi bilstolsbasenhet möjliggör "Click & Go"-installation för korrekt och säker montering.

ISOFIX-installation för Tinca i-Size

Vi gör saker som fungerar för riktiga familjer. Vår Maxi-Cosi Tinca-bas har utformats för att du som förälder enkelt ska kunna installera din bilbarnstol. På så sätt behöver du inte oroa dig för att göra fel.

Maxi-Cosi Tinca-basen har utformats för att passa vår Tinca i-Size-bilbarnstol med Click & Go-installation.

Dessutom överensstämmer Tinca-basen med den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size för bilbarnstolar och erbjuder därmed en toppmodern säkerhetsprestanda.

Kompatibla produkter

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 17.93ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;