Lila: Den näst bästa platsen, efter din famn

Watch video

Lila, next best place after your arms

Du kanske aldrig vill lägga ifrån dig ditt barn, men när du måste det är Lila den näst bästa platsen. Vi har designat vårt Lila-barnvagnssortiment med omsorg för att erbjuda dig och ditt barn högsta möjliga komfort, säkerhet och bekvämlighet. Med alternativ som passar er livsstil kommer ni att kunna njuta av varenda utflykt tillsammans.

Lila XP

Lila XP – Komfortabel terräng – bokstavligen. 

Lila XP gör även den tuffaste terrängen till en härlig tur. Tack vare terrängdäcken samt den mjuka fjädringen fram och bak är barnvagnen lätt att köra på alla underlag. Det unika Modulo-drive-systemet gör att du enkelt kan låsa och låsa upp de främre svänghjulen, utan att du behöver böja dig ner eller stanna upp. Ta med dig allt du behöver i Lila XP:s XXL-korg, som tar upp till 10 kg. Vår Lila XP är den BÄSTA vagnen som testats!  genom - Stiftung Warentest test, StiWa år 2020!

STIWA

Lila CP – Mångsidig komfort

Lila CP – Mångsidig komfort

Lättmanövrerade, medelstora hjul och fjädring på alla 4 hjul klarar av trottoarer och gräsmattor, vilket gör Lila CP till ett mångsidigt val för äventyr både i staden och ute på landet. Med en sele som är smidig att lyfta barnet i och ur sitter den lilla skönt i vagnen på ett ögonblick. Lila CP är perfekt för barn från 6 månader och uppåt. 

Lila SP – Kompakt komfort

Lila SP – Kompakt komfort

Lila SP balanserar låg vikt och kompakt design med superb komfort som passar din urbana livsstil perfekt. Den fälls enkelt ihop med bara en hand i upprätt position och den är lätt att bära uppför trapporna. Samtidigt fungerar den termoreglerade, vändbara madrassen året om. Lila SP är perfekt för barn från 6 månader och uppåt. 

Lila Duo – Ultimat komfort

Lila Duo – Ultimat komfort

Perfekt för långa promenader! Lila Comforts stora, punkteringssäkra hjul gör det enkelt att gå på upptäcktsfärd offroad. Använd den med det integrerade inlägget ShapeOfYou, så kan du ge dig ut med din nyfödda direkt. Och när familjen växer kan du lägga till Duo Kit (säljs separat) för att omvandla den till en smidig dubbelvagn.

Komfort från dag ett 

Du vill att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt. Och det vill vi också! Därför har vi designat flera lösningar i vår Lila-familj som passar redan från födseln! Kombinera Lila XP med den hittills största Maxi-Cosi-liggdelen. Oria XXL (från födseln upp till 9 månader) är inte bara rymlig, utan har hög komfort tack vare den extravadderade madrassen och vilofunktionen. Letar du efter en smart liggdel till din Lila SP eller Lila CP? Du kan använda vår ShapeOfYou-liggdel tillsammans med barnvagnsramen, suffletten och madrassen, vilket gör den till en hållbar och lätt (3,2 kg!) lösning. Den har designats med en formad hålighet för att förhindra platt bakhuvud, och en borttagbar kudde som ger en mer naturlig position från födseln upp till tre månaders ålder.