Maxi-Cosi Leona
XL komfort. XS stor.
Den nya Leona barnvagnen packar maximal komfort i en ultrakompakt storlek, den är perfekt för stadsbor. Superlätt och lätt att fälla, den har ett smart vändbart säte så att den kan användas från födseln upp till 4 år.
Falskt
3-i-1 resesystem

Leona kan användas redan från födseln, så att ni kan börja utforska världen tillsammans, detta tack vare smart design som kan kombineras med en kompatibel barnvagn (0m - 6m) & barnstol (0m - 15m).

Du kan klicka på din babybarnstol på barnvagnen Leona eller så kan du använda din Oria eller Jade barnvagn på barnvagnen för att skapa ännu mer bekvämlighet och komfort.

Maximal komfort i en stadsvänlig storlek

Den ultrakompakta barnvagnen Leona har allt; maximal komfort i en stadsvänlig storlek. Ojämna trottoarer, trottoarkanter och stadsgator - inga problem. Leonas supermjuka vadderade säte och stötdämpande fjädring gör att varje promenad blir smidig och extremt bekväm. Leona väger endast 7,5 kg och är superlätt, lätt att fälla ihop och passar små utrymmen och bilbagage, vilket gör stadslivet så mycket lättare.

Ultrakompakt och smidig

Leona barnvagnen packar maximal komfort i en ultrakompakt storlek. Superlätt, den passar in i små utrymmen, taxistammar och gör det enkelt att bo i staden.

Maxi-Cosi Leona kan fällas snabbt och enkelt med en hand, så att du alltid kan hålla tag i din lilla när du manövrerar trappor eller packar bagageutrymmet på en bil.

 

  • Ultrakompakt vikning
  • Kan vikas med endast en hand

Fällbart säte

Leonas sätesdesign gör det super enkelt att byta ut ditt barn från att vända dig mot att vända mot världen. Att ge nyfödda och småbarn, det bästa från båda världar och utikter. När ditt barn är litet kan du hålla dem vända mot dig och när de är mer nyfikna kan du snabbt och enkelt byta till världsvändande.

 

  • Kan läggas i båda riktningarna
  • Liggande i båda riktningarna

Alltid bekväm!

Oavsett väder kommer ditt barn alltid att vara bekvämt och avslappnat med den extra täckta baldakinen, medan föräldrarna kan njuta av Leonas många praktiska förvaringsalternativ, inklusive den rymliga korgen.

Justerbart nackstöd

När din lilla blir lite större kan den justerbara rygghöjden enkelt ändras så att den passar ditt växande barn, så att ni båda kan utforska världen tillsammans.

Handla alla produkter
Leona
Oria
Pebble 360