Lila: Den näst bästa platsen, efter din famn

Watch video

Lila, next best place after your arms

Du kanske aldrig vill lägga ifrån dig ditt barn, men när du måste det är Lila den näst bästa platsen. Vi har designat vårt Lila-barnvagnssortiment med omsorg för att erbjuda dig och ditt barn högsta möjliga komfort, säkerhet och bekvämlighet. Med alternativ som passar er livsstil kommer ni att kunna njuta av varenda utflykt tillsammans.

Lila CP – Mångsidig komfort

Lila CP – Mångsidig komfort

Lättmanövrerade, medelstora hjul och fjädring på alla 4 hjul klarar av trottoarer och gräsmattor, vilket gör Lila CP till ett mångsidigt val för äventyr både i staden och ute på landet. Med en sele som är smidig att lyfta barnet i och ur sitter den lilla skönt i vagnen på ett ögonblick. Lila CP är perfekt för barn från 6 månader och uppåt. Även för de minsta finns den kompatibla och bekväma ShapeOfYou-liggdelen som gör att de kan ligga bekvämt och tryggt från dag ett.

Lila SP – Kompakt komfort

Lila SP – Kompakt komfort

Lila SP balanserar låg vikt och kompakt design med superb komfort som passar din urbana livsstil perfekt. Den fälls enkelt ihop med bara en hand i upprätt position och den är lätt att bära uppför trapporna. Samtidigt fungerar den termoreglerade, vändbara madrassen året om. Lila SP är perfekt för barn från 6 månader och uppåt. Även för de minsta finns den kompatibla och bekväma ShapeOfYou-liggdelen som gör att de kan ligga bekvämt och tryggt från dag ett.

Lila Duo – Ultimat komfort

Lila Duo – Ultimat komfort

Perfekt för långa promenader! Lila Comforts stora, punkteringssäkra hjul gör det enkelt att gå på upptäcktsfärd offroad. Använd den med det integrerade inlägget ShapeOfYou, så kan du ge dig ut med din nyfödda direkt. Och när familjen växer kan du lägga till Duo Kit (säljs separat) för att omvandla den till en smidig dubbelvagn.

MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_SOYcarrycotkidsinteracting_Landscape_RGB
MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_pressincushioncarrycot_Landscape_RGB
MC1236_2020_Maxicosi_stroller_Lila SP_Lifestyle_Summer_SOYcarrycotpeekaboo_Landscape_RGB

ShapeOfYou liggdel

Du vill att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt. Och det vill vi också! Därför har vi tagit från Lila ShapeOfYou liggdel. Den anpassar din Lila CP eller Lila SP till din nyfödda, så att ni kan njuta av ultimat komfort från dag ett.