Maxi-Cosi Bilstol Testresultat

De senaste testresultaten för bilstolar är här. Upptäck mer!

Träffa våra vinnare!

Upptäck hur våra bilstolar har testats kring säkerhet, användbarhet och ergonomi enligt de senaste Råd & Rön, Bäst i Test och StiWa test. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat.
Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Jade-MC

JADE - TESTVINNARE

Vi är väldigt stolta över att kunna meddela att vår bekväma R129-säkerhetsliggdel Jade är testvinnare i flera test för bilstolar. Den har fått testresultatet "MYCKET BRA" (1,5) i kombination med 3wayFix-basen i senaste Stiftung Warentest. Produkten belönades med högsta möjliga betyg – 5 stjärnor. Dessutom har produkten testats av Råd & Rön och den danska testinstitutionen Taenk i maj 2019. Jade fick utmärkta testresultat och blev TESTVINNARE i både testen! Detta gör Jade det säkraste sättet att resa med din baby.

Compound-image-rich-text-800x550px-Product-Winners-Pebble-Pro-MC

PEBBLE PRO I-SIZE - BÄST I KLASS

Våra säkra Maxi-Cosi babyskydd har redan transporterade över 50 miljoner barn från BB.  Det nya Pebble Pro i-Size är en av de säkraste babyskydd och utnämndes till BÄST I KLASS i babyskyddskategorin. Den fick testresultatet "BRA" i kombination med alla installationsmöjligheter, inklusive den nya ISOFIX-basen 3wayfix (1,8). I alla konfigurationer fick babyskyddet Rock ett 4-stjärnigt betyg.

Maxi-Cosi-RodiFix Air Protect-Bäst i Test 2019-Sweden

RodiFix AirProtect® - Bäst i Test 2018

Letar du efter en säker bältesstol för äldre barn (4-12 år) som kan enkelt kombinera ett bra pris med väl genomförda funktioner? Träffa Maxi-Cosi RodiFix AirProtect® - en Bäst i Test 2019 och Bäst i Test 2018 testvinnare! Den här bältesstolen har fått ett 4,5-stjärnigt betyg i det senaste bältesstoltestet. Mer om testresultatet kan ni läsa här.

Vad är Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest är Europas ledande och oberoende konsumenttestorganisation. Syftet är att hjälpa konsumenterna genom att tillhandahålla objektiv information baserad på resultaten av jämförande utredningar av varor och tjänster. De köper produkter (anonymt), utför test (oberoende) och ger domar uteslutande utifrån objektiva resultat. Bilstolarna testas av motorföreningarna ADACÖAMTC och TCS tillsammans med Stiftung Warentest.

Hur testar vi våra bilstolar?

Som en av få bilstolstillverkare har vi på Maxi-Cosi egna toppmoderna krocktestsanläggningar i Cholet, Frankrike och Columbus, Illinois USA. Detta gör det möjligt för oss att utföra krocktester i mycket hög utsträckning, från den tidiga produktutvecklingen till produktionsfasen.

​Läs mer om bilbarnstolskrocktester här

 

Har du en av våra testvinnare?

Dela dina bilder med hashtag #carseatparty