Allterrängvagnar

På äventyr i naturen

Vill du njuta av naturen tillsammans med ditt barn? Detta är möjligt med en off road-vagn. Välj rätt barnvagn och promenera var du vill. Tillsammans på äventyr!

Gillar du långa skogspromenader eller vill du strosa längs ängarna för att tillsammans hälsa på korna? Eller vill du bara kunna köra ditt barn utan skakningar på skumpiga gator? Med en välfjädrad allterrängvagn med stora hjul, sitter ditt barn alltid bekvämt i vagnen.

Vad ska du tänka på med en allterrängvagn?
Speciella allterrängvagnar är särskilt utvecklade för ojämna vägar och stigar. De rullar alltid bra, oavsett underlag som sand, grus eller snö.
Det finns många olika typer av allterrängvagnar. Vilken är bäst för dig och ditt barn? Vi hjälper dig att välja:

Hjulen: en allterrängvagn har ofta stora, skumfyllda däck. De flesta allterrängvagnar har tre eller fyra stora hjul med bra fjädring så att ditt barn kan sitta lugnt och tryggt utan skakningar när du kör över ojämn terräng. 

Vikt och format: en allterrängvagn är oftast större och tyngre än en vanlig barnvagn. Tänk på att du måste kunna lyfta in vagnen i bilen, så köp en som inte är alltför tung. Och naturligtvis måste den vara så liten när den är hopfälld att den passar i bilens bagageutrymme. Helst med lite plats över för picknickkorgen! 

Manövrerbarhet: på många skogsvägar finns hinder, som cykelgrindar och galler. Det är praktiskt om framhjulen kan svänga, så att du enkelt klarar skarpa svängar.

Flexibilitet: fundera i förväg på var du vill använda vagnen. Promenerar du även i staden och handlar? Se då till att den är tillräckligt smal för att komma igenom dörrar. Är ditt barn fortfarande mycket litet, välj då en allterrängvagn som du även kan sätta fast bilbarnstolen eller liggdelen på. 

Komfort: det är mycket viktigt att ditt barn kan ligga ordentligt på rygg och att barnvagnen har tillräcklig fjädring. Så att ditt barn kan sova gott under promenaden. 

Har du hittat en allterrängvagn som uppfyller alla dina krav? Perfekt! Då kan ni njuta av långa promenader och av varandra!


ToPp 3 artiklar

MC Homepage Oria 480x480 v4 SE
Skapa ditt eget resesystem

Välj den vagn som passar dig

Läs mer
Varför ett resesystem?

3-i-1 för säker transport

Läs mer

produktförslag till dig

Nova homepage 2ndscreen UK
Nova 4-hjuling

Upptäck alla terränger tillsammans

Läs mer
12249567 maxicosi stroller travelsystem stella 2016 grey sparklinggrey 3qrt
Stella

Redo för varje äventyr

Läs mer

Följ oss på Facebook

Select your language

Please select your preferred language :