Lila
Det näst bästa stället, efter dina armar

Upptäck Maxi-Cosi Lila
maxicosipushchairlilanomadgreypackshotangle640x390

Möt Lila


Du kanske aldrig vill lägga din baby ner. Men när du måste, är Maxi-Cosi Lila det näst bästa stället. Vår senaste barnvagn har utvecklats i samarbete med hjälp av barnläkare och bjuder på högsta komfort för barn och småbarn och gör ditt liv som förälder enklare.

Ultimat komfort för avkopplande promenader

 

Oavsett om det är tid för en tupplur eller har en långpromenad med ditt framför dig du, bjuder Lila på komfort för er båda. Sätet kan fällas ned helt vilket gör det möjligt för nyfödda att sova i den bästa ställningen. Stora hjul och stötdämpande suspensioner hanterar terräng på ett smidigt vis. 

Gå ut i vilket väder som helst

 

Lilas vändbara termoreglerade madrass med 3D-nättyg på ena sidan och mysigt fleecetyg på andra sidan, hjälper till att hålla barnet svalt på sommaren och varmt på vintern. Den inbyggda tupplursvakten skapar en unik inneslutande atmosfär för barnet för att skydda det från direkt solljus och insekter.

Lättast att använda

 

När det är dags att fälla ihop barnvagnen hemma eller för en tur i bilen, räcker det med en enhandsrörelse. Den extra stora flyttbara varukorgen är en annan smart funktion , designad för att göra livet som förälder enklare.

Växer med din familj

 

Växer er familj? Genom att använda Duo Kit (säljs separat) med Lila växa med er familj som en duobarnvagn, så att både baby och barn kan njuta av komfort samtidigt. Det betyder att du inte behöver köpa en annan barnvagn och du behöver aldrig kompromissa med dina barns komfort.

maxicosistrollertravelsystem500x550

Skapa en perfekt mobilitetslösning

Lila passar hela vårt sortimentet av babyskydd och liggdelar som ger föräldrarna flexibiliteten att välja vilken de helst vill använda. De kan enkelt monteras på barnvagnen med bara två klick och sedan lossas med en hand med hjälp av våra minnesknappar, vilket gör det möjligt att transportera den nyfödda i fullständig komfort och säkerhet från de första dagarna.

Läs mer om resesystem

Maxicosistrollerrangebanner1200x530

På Maxi-Cosi har vi barnvagnar för varje livsstil

Select your language

Please select your preferred language :