Vad är AirProtect®?

AirProtect®: revolutionerande sidokrocksskydd för ditt barn

Ingen vill tänka tanken på en möjlig trafikolycka, men samtidigt vill du göra allt du kan för att skydda ditt barn i händelse av en olycka. Ditt barns säkerhet är även vår högsta prioritet och därför har vi utvecklat revolutionerande ny teknik för att minimera ditt barns skaderisk vid en sidokollision.

Varför är en sidokollision farligare för ditt barn?
Ditt barns huvud och bröst är extremt känsliga för skada. Vid en sidokollision, tar axlarna stöten och skakar om bröst och huvud. Det är särskilt farligt om barnet sitter bredvid kollisionen, då dörren kan tryckas in i det.

Airprotect®
AirProtect®-tekniken är resultatet av ett banbrytande samarbete mellan Dorel och välkända Crash Test Center vid Kettering University, Michigan, USA. Tekniken, som är unik och innovativ, ger ditt barn det bästa sidokrocksskyddet som finns på marknaden idag.
AirProtect® är särskilt framtaget för att skydda ditt barns huvud vid en sidokrock och det är detta som gör den unik. AirProtect® minskar kollisionskrafterna vid en krock ögonblickligen, mest avgörande runt barnets huvud, genom att leda dem bort från barnet och absorbera dem i nackstödet.produktförslag till dig

Rodi AirProtect

Innovativ AirProtect-teknik

Läs mer

Följ oss på Facebook

Select your language

Please select your preferred language :