Våra garantier

Gör det lilla extra

Maxi-Cosis service handlar om att ta hand om familjer. Därför vill vi att du ska kunna använda våra produkter så länge som möjligt, utan att behöva oroa dig för att något ska gå fel.

Eftersom vi är säkra på kvaliteten på våra produkter erbjuder vi en livslängdsgaranti på våra Maxi-Cosi bilstolar, baser, barnvagnar och liggdelar.  

Vad täcker garantin? 

Livslängdsgarantin täcker tillverkningsfel vid normal användning i enlighet med bruksanvisningen. Den täcker inte normalt slitage eller skador som orsakas av olyckor.  

Hur aktiverar du din livslängdsgaranti?

Du har rätt till garantin om du är produktens första ägare. Om du fått den som gåva kan du ändå registrera den i ditt eget namn. Det enda du behöver då är ett inköpsbevis.

Maxi-Cosi livslängdsgaranti - Lifetime Warranty

För att få din livslängdsgaranti måste du registrera din Maxi-Cosi produkt via länken nedan inom 3 månader efter inköpsdatum. Då skickas ett certifikat för livslängdsgarantin till dig via e-mail. Se till att ha inköpskvittot nära till hands då detta måsta laddas upp vid registrering.

➡️ Registrera din produkt på vår hemsida!

Vad du ska göra om det är fel på produkten?

Om det är något fel på produkten ska du först och främst sluta använda den. Ta sedan kontakt med återförsäljaren som sålde produkten till dig. För att kunna använda din livslängdsgaranti behöver du visa upp det ursprungliga inköpsbeviset  och certifikatet för din livslängdsgaranti.

Maxi-Cosi livslängdsgarantin

➡️Läs våra vanliga frågor och svar om livslängdsgarantin
➡️Läs mer om villkoren för livstidsgarantin

Maxi-Cosi 24-månader standardgaranti

Vi erbjuder en 24-månader standardgaranti på alla våra Maxi-Cosi produkter. Ingen registrering krävs för att ta del av denna garanti.

➡️Läs våra vanliga frågor och svar om 24-månader standardgarantin
➡️Läs mer om villkoren för 24-månader standardgarantin

Har du fler frågor? Kontakta gärna vår kundservice.