Varför ett 3-i-1 resesystem?

Barnvagn, babyskydd, liggdel

En säker bilbarnstol, en liggdel och en barnvagn i ett enda system. Det betyder att du kan lyfta ut barnet med bilbarnstol ur bilen och sätta fast på barnvagnen och direkt gå ut på promenad. Utan att du behöver väcka barnet.

Vad är ett resesystem?

Ett resesystem är en kombination av:

  • barnvagn
  • babyskydd
  • liggdel

Hur fungerar resesystemet?

Ett resesystem växer med barnet. Om ditt barn fortfarande är litet, kan du använda liggdelen och bilbarnstolen. Separat eller fastklickade på vagnen. Alla Maxi-Cosi-babyskydd eller liggdelar passar på alla Maxi-Cosi-barnvagnar, tack vare Modulo Clip-systemet. Ett enda klick och du är klar. Så det är bara att mixa & matcha. Välj mellan trendiga och klassiska färger och mönster för att sätta ihop ett set som passar dig perfekt.

När ditt barn blivit lite större, kan du använda barnvagnens sittdel. Det gör du tills barnet är ungefär fyra år.

Behöver jag en liggdel?

En Maxi-Cosi-liggdel är en härligt bekväm säng för barnet. Där ligger ditt barn mysigt och säkert, och fortsätter att sova gott, vart du än går.

Vilket resesystem ska du välja?

Oavsett om du går mycket i staden eller hellre tar långa promenader i skogen, så har Maxi-Cosi alltid ett resesystem som passar din livsstil.

Du kan själv sätta ihop ett resesystem och kombinera färger och tyger som du vill. Du vet förmodligen redan hur du vill inreda din barnkammare. Men har du även tänkt på barnvagnens stil och vad du behöver när du är på väg? Oavsett vad du har för smak, så har vi färgerna som passar dig.

Våga kombinera

Kanske gillar du ljusa färger, men din partner tycker mer om mörkare nyanser. Med Maxi-Cosi kan du mixa hur mycket du vill för en helt egen kombination, bara för din familj. Från praktiska, snygga mörka färger till iögonfallande, glada nyanser... kombinera och variera för ett resesystem i din egen stil. 

Mörka tyger är snygga. Du kan eventuellt kombinera dem med glada nyanser som passar din personlighet. Eller med pastellfärger för en rogivande utstrålning.

Lägga till tillbehör

Ett parasoll i en annan färg, eller en åkpåse i en något avvikande nyans, är kronan på verket i ett snyggt resesystem.