Mica Pro Eco i-Size

Ta hand om i dag och i morgon
0 - 4 Y
40 - 105 cm
0 - 18 kg

Varför välja mig?

ClimaFlow

Designad med förbättrade och expansiva ClimaFlow -ventilationspaneler och skum som andas, för att förbättra luftcirkulationen och hålla ditt barn vid rätt temperatur.

En hand 360 rotation

FlexiSpin är ett smart, inbyggt rotationssystem som gör att 360° bilbarnstolar enkelt kan roteras med bara en hand, vilket gör det enkelt att placera och ta ur ditt barn.

G-CELL 2.0 sidokollisionsskydd

Lägger till ett extra inbyggt skydd och ger maximalt skydd med förbättrad 3D-stötdämpning, från flera vinklar för att säkerställa ditt barns säkerhet.

Easy-In-sele

Easy-in sele-systemet lever upp till sitt namn. 5-punkts säkerhetsselen är speciellt utformad för att göra det snabbt och enkelt för dig att placera och ta ur din lilla ur bilen.

Produktbeskrivning

Vi bryr oss om framtiden. Det är därför vårt engagemang för morgondagen finns i våra produkter idag. Den Mica Pro Eco roterande bilbarnstolen är vårt riktmärke när det gäller säkerhet, den är byggd enligt de högsta säkerhetsstandarderna i-Size och kombinerar klassens bästa komfort med planetvänlig innovation för att skapa den första hållbara bilbarnstolen i sitt slag! Denna bilbarnstol från födseln använder Eco Care, vilket betyder att den har 100 % återvunna tyger!
Utmärkelser
Säkerhet
För föräldrar är inget viktigare än dina barns säkerhet och komfort. Mica Pro Eco är riktmärket. Denna bilbarnstol från födseln är byggd enligt dagens högsta i-Size säkerhetsstandarder och tillverkad med 100 % mjuka, återvunna tyger och den erbjuder föräldrar det bästa planetvänliga valet. G-CELL 2.0 sidostötskydd lägger till ett extra inbyggt skydd och ger maximalt skydd med förbättrad 3D-stötdämpning från flera vinklar, för att säkerställa ditt barns säkerhet.
Enkel användning
Mica Pro Eco är en 360 bilbarnstol designad för din bekvämlighet. Tack vare Easy-in sele-systemet är det otroligt snabbt och enkelt att placera och ta ur din lilla ur bilen varje dag. Den smarta inbyggda FlexiSpin-rotationen gör Mica Pro Eco till en smidigt roterande 360° bilbarnstol med bara en hand. Den monteras snabbt och enkelt via ISOFIX -installation, och stödbenet garanterar stabilitet. Som den första hållbara bilbarnstolen av sitt slag gör den Mica Pro Eco roterande bilbarnstolen beslutsprocessen lätt för dig också.
Åldersgrupp
Som föräldrar vill vi ge våra barn den allra bästa starten i livet. Inga kompromisser eller halvmesyrer, Mica Pro Eco roterande bilbarnstol levererar 100 %. Den kan användas direkt från födseln tack vare det bekväma Baby-hugg-inlägget och användas tills din lilla är 4 år. Det är fyra år av resande i det säkraste bakåtvända läget med denna 360 bilbarnstol. Oavsett om de är nyfödda eller småbarn, kommer den easy-in 5-punkts säkerhetsselen att hålla din baby trygg och säker hela tiden. Både i dag och i morgon.
Komfortfunktioner
Mica Pro Eco roterande bilbarnstolsförpackningar i mer komfort än någon Mica tidigare. Utformad med förbättrade lutningsvinklar, ger den förstklassig sömnkomfort för din lilla när du reser. Med större ClimaFlow -paneler och tyg som andas för att maximera luftcirkulationen kommer ditt barn alltid att ha en behaglig temperatur. Med flera rygglägen och extra vaddering kan du vara säker på att din lilla alltid är dämpad och mysig i denna bilbarnstol från födseln. Alla vinner på det. Ett bekvämt barn betyder sinnesfrid för föräldrarna under körning.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi