Babyskydd

Våra babyskydd har transporterat hem 50 miljoner bebisar från sjukhuset och vi kommer även att vara där för dig också. Våra babyskydd för montering med ISOFIX-bas eller säkerhetsbälte är konstruerade för säkerhet, så du kommer alltid att göra rätt val för din baby.

Kategori & filter
Sort by

Maxi-Cosi Babyskydd

Att välja rätt babyskydd för dig och din familj är ett viktigt val. Vi på Maxi-Cosi finns här för att hjälpa dig att välja rätt babyskydd, då alla våra bilbarnstolar är utformade med familjer i åtanke. 

Vad du behöver veta när du väljer en babyskydd:

  • Vi på Maxi-Cosi rekommenderar att barnet använder bilbarnstolen i bakåtvänd position tills ditt barn är minst 15 månader gammalt. Detta stöds också av experter. Läs här om varför vi rekommenderar detta. 
  • Du kan välja mellan installation med en ISOFIX-bas eller med bältet till din bilbarnstol i grupp 0. Vi rekommenderar att du använder en ISOFIX-bas för att installera din babyskydd. Det minimerar risken för felaktig installation och ger en stabil anslutning i din bil. Oroa dig inte om du inte skulle ha ISOFIX-fästen i din bil, installation med hjälp av bilbälte är lika säkert om du följer anvisningarna i den medföljande manualen. 
  • Den bästa platsen för att montera ett babyskydd är i mitten av baksätet. Det näst bästa alternativet är bakom passagerarsätet, då mittensätet ibland inte har ISOFIX-fästen eller ett trepunktsbälte. Vi rekommenderar det inte, men om du behöver installera bilbarnstolen i framsätet, se alltid till att avaktivera passagerar-krockkudden.
  • När ditt barns huvud sticker upp över toppen på babyskyddets baksida är det dags att byta bilbarnstol. På Maxi-Cosi har vi en bilbarnstol för varje ögonblick i ditt barns liv.

Vill du veta mer? Läs våra artiklar om bilbarnstolar.

Glöm inte att kolla alla våra bilstolar!