Babyskydd

Våra babyskydd har burit 50 miljoner nyfödda hem från BB och vi finns där för att hjälpa dig också. Vi på Maxi-Cosi bär framtiden. Våra prisbelönta bilbarnstolar är utformade med fokus på säkerhet, så ett Maxi-Cosi-babyskydd är alltid ett bra val.

Page
Filter
  1.  
  2.  
Page
Filter

Maxi-Cosi Babyskydd

Det är viktigt att välja rätt bilbarnstol för dig och din familj. Du vill att din nyfödda ska vara säker och bekväm när du reser, från stunden du lämnar BB! Oroa dig inte, vi på Maxi-Cosi finns här för att hjälpa dig att välja rätt bilbarnstol, då samtliga är utformade med familjer i åtanke.

Vad du behöver veta när du väljer ett babyskydd:

  • Vi på Maxi-Cosi rekommenderar att barn använder bilbarnstolen i bakåtvänd position tills det är minst 15 månader gammalt. Detta stöds också av experter. Läs här om varför vi rekommenderar det här.
  • Du kan välja mellan installation med en ISOFIX-bas eller med säkerhetsbältet. Vi rekommenderar att du använder en ISOFIX-bas för att installera babyskyddet. Det minimerar risken för felaktig installation och gör att babyskyddet sitter fast säkert i bilen. Oroa dig inte om du inte skulle ha ISOFIX-fästen i din bil, installation med hjälp av säkerhetsbälte är lika säkert om du följer anvisningarna i den medföljande manualen. 
  • Den bästa platsen att installera ett babyskydd på är mittensätet bak i bilen. Det näst bästa alternativet är bakom passagerarsätet, då mittensätet ibland inte har ISOFIX-fästen eller ett trepunktsbälte. Vi rekommenderar det inte, men om du behöver installera babyskyddet i framsätet, se alltid till att inaktivera krockkudden på passagerarsidan.
  • När ditt barns huvud sticker upp över kanten på av babyskyddets ryggstöd är det dags att byta till nästa bilbarnstol, men tidigast efter 9 månader.

 

 

 

Jämför produkter
You have no items to compare.