Liggdelar

Våra babyskydd och liggdelar kombinerar branschledande säkerhet med förstklassig komfort. De kan snabbt och enkelt monteras på våra barnvagnar. Att förflytta din sovande bebis från bil till gata har aldrig varit så enkelt. 

Maxi-Cosi Liggdelar

En liggdel är det säkraste och mest bekväma sättet att förflytta din nyfödda bebis. De första månaderna, innan din bebis kan sitta själv, måste han eller hon ligga ned i vagnen. Maxi-Cosi liggdelar monteras enkelt på våra barnvagnar, vilket innebär att det är det perfekta 3-i-1 systemet för dig och din nyfödda.

Med en Maxi-Cosi liggdel får din bebis en säker och bekväm åktur. Din nyfödda ligger som i en vanlig säng och kan sova hela vägen. Bädda in din bebis i en av våra varma åkpåsar eller fäll upp det stora solskyddet. Hos oss hittar du det du behöver, oavsett årstid. 

Och visste du att du till och med kan använda Maxi-Cosi Jade i bilen? Denna unika Maxi-Cosi liggdel uppfyller den högsta säkerhetsstandarden (R129) för att resa med en bebis i bilen. Tack vare det helt liggande läget kan du enkelt ta med din nyfödda på längre resor. Kolla in den!

Eller ta en titt på hela vårt babyskydd-sortiment för att komplettera din Maxi-Cosi barnvagn!

Jämför produkter
You have no items to compare.