Bältesstolar

Ska du byta till en bältesstol med huvudstöd? Vårt sortiment med bilbarnstolar med hög rygg och nackstöd kan användas för barn som är upp till 12 år gamla. Våra bilbarnstolar i grupp 2/3 har en perfekt passform och erbjuder säkerhet och komfort när ditt barn växer.

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Page

Maxi-Cosi bilbarnstolar

De blir stora så fort! Minns du när du åkte hem med ditt nyfödda barn från BB? Och nu är det redan dags för en bältesstol. Tiden går fort!

Våra Maxi-Cosi-bilbarnstolar är till för att ditt barn ska kunna resa säkert, tills det inte längre behöver någon. Vi rekommenderar att alltid använda en bilbarnstol med hög rygg för barn upp till 12 år, ditt barn får bättre skydd vid en sidokollision och kan fortfarande sitta bekvämt under en sovstund. Toppa det med våra innovativa funktioner, såsom G-cell- och Airprotect®-teknik. Vart ni än åker kommer ditt barn att vara säkert.

För snabb och enkel installation ISOFIX är en fantastisk funktion! Det är inte bara ett mycket enkelt installationssätt, det gör också att din ISOFIX-bilbarnstol hålls på plats när ditt lite större barn inte sitter i den. Vi erbjuder också bilbarnstolar som kan installeras endast med säkerhetsbältet. Du behöver därför inte oroa dig om du inte skulle ha ISOFIX-fästen i din bil.

Alla våra Maxi-Cosi-bilbarnstolar är enkla att justera i takt med att ditt barn växer. Ändra bara höjden eller bredden för att ge ditt barn mer utrymme och komfort. Och när de får spänna fast säkerhetsbältet själva känner de sig stora på riktigt.

 

Jämför produkter
You have no items to compare.