About Maxi Cosi

På Maxi-Cosi arbetar många olika typer av människor. Men vi har alla en sak gemensamt: vi vill alla veta hur det är att vara förälder idag. Att ha barn i dagens samhälle.

Många av oss är själva föräldrar. Vi har uthärdat sömnlösa nätter och har varit euforiska över den första tanden. Och hur stor nästa utmaning än kan vara, är ditt barns leende eller hicka tillräckligt för att fortsätta framåt. Ingen kan förklara för dig hur roligt det är att vara förälder, det måste du själv uppleva.

Vi vill se till att du kan njuta till fullo av alla små och stora stunder av lycka. Genom att utveckla den säkraste bilbarnstolen som du sätter fast med ett enda klick, genom att skapa en barnvagn som du alltid kan lita på. 

Därför uppmanar vi dig att bli vår Brand Ambassadör! Dela med oss dina Maxi-Cosi ögonblick genom att tagga oss i dina inlägg med #maxicosi och/eller @maxi-cosi_eu. Vi älskar kundbilder! Om du är intresserad av att testa våra nya produkter, skicka ditt intresse via detta formulär.

Smarta och omtänksamma lösningar för din familj, varje dag

Med all den kunskap vi får från föräldrar, designar vi smarta och omtänksamma lösningar för barn.

 

Smarta lösningar

  • De löser problem som föräldrar stöter på.
  • De är så enkla att använda att de sparar tid.
  • De är snygga och känns bra.

Omtänksamma lösningar

  • De uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och komfort.
  • Vi tar hänsyn till vår omvärld.

Tack vare vår kunskap och erfarenhet, kan vi skapa produkter som gör skillnad. Produkter som verkligen bidrar till tiden som familjer tillbringar tillsammans. Produkter som gör alla dessa fina stunder tillsammans ännu finare.

Välkommen till Maxi-Cosi-familjen!