Bilbarnstolar

När ditt barns huvud sticker upp ovanför kanten på babyskyddet är det dags att gå vidare till en bilbarnstol för småbarn. I takt med att ditt barn blir större, växer också utmaningen med att sätta det i bilbarnstolen korrekt och snabbt. Vår bilbarnstol förenar säkerhet och komfort med praktisk utformning, så att varje resa blir smidig, varje dag.

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Page

Maxi-Cosi Bilbarnstolar för småbarn

Alla våra Maxi-Cosi bilbarnstolar för småbarn är utformade utifrån en tanke om bekvämlighet och säkerhet, även när din baby inte är någon baby längre. Med praktiska funktioner som gör varje dagsutflykt enklare som vår innovativa selhantering, enhandsrotation och justerbara funktioner som nackstöd och selar som växer med ditt barn!

På Maxi-Cosi rekommenderar vi bakåtvänt läge upp till 15 månaders ålder, inom kategorin bilbarnstolar för småbarn finns det flera roterande bilbarnstolar som stödjer denna riktlinje.

För föräldrar som är ute efter extra smidighet erbjuder vi flera bilbarnstolar för småbarn som har en rotationsfunktion. Det är mycket enklare att spänna fast ditt barn om du kan vända bilbarnstolen mot dig. På detta sätt kan du förvissa dig om att barnet sitter säkert som det ska. Särskilt i kombination med funktioner som vår innovativa selhantering eller bälteskrokar är det enklare än någonsin att spänna fast ditt barn i bilbarnstolen.

De flesta av våra bilbarnstolar för småbarn är enkla att justera efter ditt växande barn. Ändra bara höjden eller justera selen så kan ditt barn åka bekvämt och säkert oavsett hur snabbt det växer.

För snabb och enkel installation ISOFIX är en fantastisk funktion! Den här funktionen gör att bilbarnstolen kan sättas fast säkert och korrekt i bilen. Ljud- och/eller visuella indikatorer används som ett extra skydd för att förhindra felaktig installation. Oroa dig inte om du inte har ISOFIX-fästen i din bil, vi på Maxi-Cosi erbjuder också bilbarnstolar för småbarn som kan installeras endast med hjälp av säkerhetsbälte. Följ bara anvisningarna i den medföljande manualen för att installera den korrekt.

Jämför produkter
You have no items to compare.