Barnvagnar från födseln

Genom att säkert och bekvämt skydda ditt barn från födseln, gör våra barnvagnar promenaderna ut till en dröm. Smart design och en premium-finish ger beundrande blickar. Då vår barnvagn har smarta funktioner, som enhand-ihopfällning, blir dina dagar mycket enklare.

Filter
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
Page

Maxi-Cosi Barnvagnar för nyfödda

En promenad i parken med din nyfödda bebis? Eller besök hos mormor och morfar? Maxi-Cosi barnvagnarna för nyfödda är utformade för att se till att ditt barn ligger bekvämt och säkert under era utomhuspromenader. På Maxi-Cosi hittar du barnvagnar för nyfödda som passar alla behov och livsstilar.

Innan ditt barn kan sitta upp på ett bekvämt sätt, måste det ligga ned i en barnvagn för bebisar. Välj en barnvagn för bebisar som har ett liggläge eller välj en extra bekväm liggdel. Fram tills barnen är cirka 9 månader rekommenderas en barnvagn som är vänd mot föräldern. Att kunna se och höra dig som förälder är mycket rogivande för barnet. Och vilken förälder vill inte kunna se sitt nyfödda barn i ögonen så länge som möjligt? 

Våra barnvagnar för nyfödda är utformade för att göra ditt liv så bekvämt som möjligt. Välj bland funktioner såsom hopfällning med en hand, värmereglerande madrasser och extra stora korgar för att hitta en barnvagn för bebisar som passar just dina behov. 

Vill du veta mer? Läs våra artiklar om barnvagnar.

Glöm inte att kolla in våra barnvagnar eller bilbarnstolar!
 

Jämför produkter
You have no items to compare.