Allt om barnvagnar

Letar du efter ett barnvagns- och resesystem som är optimalt för ditt barn och passar din egen stil och smak perfekt? Sätt själv ihop en fin kombination från Maxi-Cosis breda och varierade kollektion. Gillar du starka, klara färger? Tyg som känns skönt? Och som även är praktiskt att använda? Maxi-Cosi gör det ännu roligare att ta med ditt barn på resa. Läs våra tips och råd för att sparka din sökning efter den perfekta barnvagnen för dig och ditt barn, oavsett dina behov och livsstil, Maxi-Cosi kan hjälpa dig. 

Skapa ditt eget resesystem

Med Maxi-Cosi kan du enkelt sätta ihop ett resesystem som passar din personliga smak. Upptäck vår färgkollektion, våga kombinera och lägga till tillbehör! Nedan hittar du våra tips som hjälper dig att sätta ihop ditt eget resesystem - perfekt svar på alla ditt barns resebehov från födsel och upp till 4 år.

Barnvagnar: visste du?

Små barn vill gärna ha kontakt med föräldrarna. Därför är en barnvagn med vändbar sittdel ett bra val för bebisar och småbarn. Gillar du långa promenader i naturen? Då behöver du veta mer om allterrängvagnar. Läs våra tips och råd innan du köper en barnvagn!