Hur gör ett resesystem livet med det nyfödda barnet enklare?

Du börjar precis att anpassa dig till hur du ska ta dig fram med din växande mage. Nu är det dags att börja fundera på hur du ska njuta av resor och utflykter med ditt barn efter födseln. Den bästa lösningen för många föräldrar är ett resesystem, som ger bästa komfort och bekvämlighet från födseln.

Vad är ett resesystem?

Ett 3-i-1-resesystem lägger till en bilbarnstol till kombinationen med liggdel och barnvagn. Du kan klicka fast bilbarnstolen på barnvagnens ram för att få en iögonfallande modern version av en traditionell barnvagn.

Du kan också välja att lägga till en bilbarnstolsbas med ISOFIX i 3-i-1-resesystemet. Då går det snabbt och enkelt att sätta in bilbarnstolen i bilen.

 Varför välja ett resesystem? 

De två främsta anledningarna till att föräldrar väljer ett resesystem är att det är smidigt och bekvämt. Om du använder en liggdel för promenader då barnet ska sova är du säker på att barnet ligger i den rekommenderade plana positionen. Möjligheten att flytta barnet från bilen till vägen med bara några klick gör att det känns mycket lugnare att ge sig iväg. Upptäck Marble: den här bilbarnstolen har ett 157° nära plant bakåtlutat läge som ger bästa sovkomfort för spädbarnet.

3 i 1: En lösning för full mobilitet

De flesta Maxi-Cosi-barnvagnar erbjuder 3-i-1-lösningar med matchande liggdelar för nyfödda och bilbarnstolar för smidiga övergångar.

Det fina med ett resesystem är att du kan bygga det så att det passar din livsstil. Du väljer själv, oavsett om du är ute efter en smidig urban barnvagn eller en som har utformats för äventyr i all sorts terräng.

Lika enkelt som 1, 2, 3

När du väl har hittat din livsstil och valt en barnvagn utifrån dina behov behöver du välja en liggdel. Kolla upp Oria: den rymliga och bekväma liggdelen kompatibel med över 6 olika barnvagnar!

Kan du inte bestämma dig? Oroa dig inte. Alla Maxi-Cosi-liggdelar och bilbarnstolar installeras enkelt med bara två klick och kan även monteras på Maxi-Cosis barnvagnar.

Bilbarnstolar: resa så säkert som möjligt

De flesta av våra bilbarnstolar är kompatibla med i-Size och har ISOFIX-installation. Alla Maxi-Cosi-bilbarnstolar lägger fokus på barnets komfort och användarvänligheten.

Kolla in Coral: en nyutvecklad bilbarnstol för spädbarn, med toppmodern bekvämlighet.