Vår nya Maxi-Cosi Coral 360

Titta på video

Utformad för närhet

Med sin innovativa, modulbaserade design är Maxi-Cosi Coral 360 mer än en bilbarnstol – det är ett nyskapande babyskydd som erbjuder toppmodern bekvämlighet. Maxi-Cosi Coral 360 är konstruerad med dubbla funktioner som ger nyblivna föräldrar friheten i en urtagbar, lätt babylift med ergonomiskt inlägg som ger optimal bekvämlighet och rörlighet.

Roterar med en hand

Denna Maxi-Cosi Coral 360 är kompatibel med FamilyFix 360 -basen, vilket gör den till den ultimata, innovativa lösningen för din nyfödda.

En FamilyFix 360 bas har ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör att Coral 360 bilbarnstol enkelt kan vridas med bara en hand.

Alltid säker

Coral 360 uppfyller de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och har ljudliga och visuella indikatorer för korrekt montering, så att du inte behöver tänka på det.

Ultralätt för att vara enkel att bära

Tack vare flera alternativ för ergonomiska bärställningar och vadderade infällbara handtag kan du alltid hålla ditt barn nära.

Den löstagbara babyliften i Coral 360 väger bara 1,7 kg och är utformad för att vara bekväm att bära – det blir enklare att ta dig från bilen och hem eller till kaféet utan att väcka barnet.

Optimal komfort för fridfulla resor

Det mjuka inlägget omsluter både nyfödda och växande barn för avkopplande och fridfulla resor.

Fria händer ger flexibilitet

Du kan lyfta Coral 360:n med bekvämlighet till en ännu högre nivå med Coral Carry-remmen. Med detta tillbehör håller du båda händerna fria när du bär runt din lilla i den mjuka bäraren.
Titta på video