Vår nya Maxi-Cosi Coral

Titta på video

Utformad för närhet

Med sin innovativa, modulbaserade design är Maxi-Cosi Coral mer än en bilbarnstol – det är ett nyskapande babyskydd som erbjuder toppmodern bekvämlighet. Maxi-Cosi Coral är konstruerad med dubbla funktioner som ger nyblivna föräldrar friheten i en urtagbar, lätt babylift med ergonomiskt inlägg som ger optimal bekvämlighet och rörlighet.

Utformad för att hålla ditt barn nära

Tack vare flera alternativ för ergonomiska bärställningar och vadderade infällbara handtag kan du alltid hålla ditt barn nära.

Ultralätt för att vara enkel att bära

Den löstagbara babyliften i Coral väger bara 1,7 kg och är utformad för att vara bekväm att bära – det blir enklare att ta dig från bilen och hem eller till kaféet utan att väcka barnet.

Optimal komfort för fridfulla resor

Det mjuka inlägget omsluter både nyfödda och växande barn för avkopplande och fridfulla resor.

Alltid säker

Coral uppfyller de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och har ljudliga och visuella indikatorer för korrekt montering, så att du inte behöver tänka på det.

Enkel att montera!

För att göra Coral riktigt praktisk kan den användas med en ISOFIX-bas och de flesta barnvagnar. Klicka Coral på plats för att skapa ett säkert resesystem som enkelt tar dig från bilen till gatan.
Se första hemresan