Coral 360

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 139.42ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Utformad för närhet
Från födseln till ca 12 månader
Från 40 till 75 cm
0 - 12 kg

Produktbeskrivning

Vi har designat den första 360°-modulen med roterande babybilsäte som är utformad för ultralätt bärande. Den innovativa modulkonstruktionen kombinerar högsta möjliga säkerhetsstandard med en avancerad soft carrier med låg vikt som är lätt att ta lös.

Denna Maxi-Cosi Coral 360 är kompatibel med FamilyFix 360 -basen (säljs separat), vilket gör den till den ultimata, innovativa lösningen för din nyfödda. Det superlätta bärandet och rotationen med bara en hand gör Coral 360 till den perfekta och praktiska lösningen för dig och ditt barn.

Vår soft carrier kan bäras på flera sätt för större närhet. Den väger bara 1,7 kg och är helt vadderad med mjuka tyger. Handtagen är infällbara och säkerställer att både föräldrar och barn har det bekvämt. Du låser enkelt babyliften i vårt intuitiva safety shell, som kan klickas i roterande ISOFIX-basen för enkel montering.

Montering

Tack vare FamilyFix 360 roterande bas, som ansluts till bilens ISOFIX-fästen, har det aldrig varit enklare att montera Maxi-Cosi Coral 360. Klicka Coral 360 på basen, så är du redo! Saknar din bil ISOFIX-fästpunkter? Inga problem, Coral 360 kan även monteras med bilbälten. Tack vare FamilyFix 360 kan du lämna Coral 360s safety shell i bilen medan du bär barnet i vår innovativa lätta soft carrier (1,7 kg utan spädbarnsinlägget) från en plats till en annan. Med den enkla modulkonstruktionen kan du ergonomiskt lyfta barnet ur stolens safety shell i bilen med bara en hand, utan krångel och utan att slå huvudet! Det är enkelt att ta din soft carrier ur stolens safety shell. De audiovisuella indikatorerna bekräftar sedan korrekt och säker användning.

Säkerhet

Över 50 miljoner nyfödda har burits hem från sjukhuset med Maxi-Cosi. Som ledande specialist på barnresor är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Våra intuitiva och innovativa bilbarnstolar skyddar ditt barn och hjälper oss att bära din familj in i framtiden. Maxi-Cosis bilbarnstol rekommenderas i externa krocktester för dynamisk säkerhet och användarvänlighet. Innovativa och unika Coral 360 är utformad och tillverkad med branschens högsta säkerhetsstandarder (R129/03 i-Size). Reglerna i i-Size följs både när den är monterad på FamilyFix 360 ISOFIX-fästen och med bilbältet. Du kan resa med barnet ända från födseln utan att oroa dig för säkerheten! Inläggets mjuka tyg håller barnet tryggt och säkert och inlägget låses enkelt i sitt hårda safety shell. Audiovisuella indikatorer ger feedback för korrekt montering.

Utformad för närhet

Håll barnet nära från första dagen tack vare den nytänkande dubbelfunktionen som låter dig bära vår lätta soft carrier (1,7 kg) nära dig. En soft carrier med infällbara handtag som kan användas i flera ergonomiska positioner för förflyttningar i vardagen. Du kan lyfta Coral 360:n med bekvämlighet till en ännu högre nivå med Coral Carry-remmen. Med detta tillbehör håller du båda händerna fria när du bär runt din lilla i den mjuka bäraren. Klicka enkelt soft carrier-delen i sitt safety shell och klicka det i ISOFIX-basen för enkel montering!

Maxi-Cosi Coral 360 håller barnet svalt även under varma och soliga dagar tack vare ett användarvänligt och extra stort solskydd! Solskyddet fästs på stolens safety shell, som kan placeras på de flesta Maxi-Cosi-barnvagnar för en dag ute eller vid vardagsrutiner.

När ni väl har kommit iväg kan barnet bli åksjukt, och ibland hamnar inte snacks och drycker där det var meningen. Oavsett vad som händer kan överdraget till Maxi-Cosi-bilbarnstolen enkelt tas bort och tvättas i tvättmaskin.

Utmärkelser

Perfekt matchning

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 13.7ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;