Barnvagnar från 6 månader

Våra sulkys är perfekta för nyfikna unga sinnen. Oavsett om du behöver en lätt stadssäker barnvagn, en resebuggy eller tåliga terränghjul, så gör vi det bekvämt, säkert och enkelt att utforska världen. 

Maxi-Cosi Barnvagnar 6 månader

Efter några månader börjar din bebis blir redo att utforska världen. Nyfiken på omvärlden. Då är det dags att byta från en barnvagn som är vänd mot föräldern eller en liggdel, till en barnvagn som är vänd mot omvärlden. Maxi-Cosi barnvagnar från 6 månader ser till att ditt barn kan utforska världen, samtidigt som det sitter säkert och bekvämt.

När du byter till en barnvagn från 6 månader kan du stå bredvid i början, för att visa din bebis att du fortfarande är inom räckhåll. Gå till parken och visa ditt barn blommorna och träden. Med dig vid sin sida kommer det kännas tryggt att börja utforska den stora, vida världen. 

Maxi-Cosi barnvagnar från 6 månader är mångsidiga. Oavsett om du är på jakt efter en terrängvagn eller en mer lättviktig vagn för stadspromenader och resor. Med en Maxi-Cosi barnvagn är du och ditt barn redo att ge er ut på äventyr tillsammans!

Vill du veta mer? Läs våra artiklar om barnvagnar.

Glöm inte att kolla in våra barnvagnar eller bilbarnstolar!
 

Jämför produkter
You have no items to compare.