Lara²

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 168.98ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Perfekt för små ytor och stora äventyr
Från födseln till ca 4 år
0 - 22 kg

Produktbeskrivning

Med den lätta och kompakta barnvagnen Lara² kan du utforska världen tillsammans med din nya familj redan från dag ett. Tack vare att den är kompatibel med bilsätet och är enkel att fälla ihop finns det ingen anledning att vänta på att utforska din nya värld. Lara² är mycket lätt och har en unik lösning som gör att den snabbt kan fällas ihop med en hand: tryck en gång på knappen så fälls barnvagnen ihop automatiskt.

Redo att resa från födseln och upp till 4 år – med denna barnvagn för spädbarn och småbarn kan du ta dig överallt. Tack vare den mycket kompakta storleken kan du förvara den i små utrymmen, vilket är perfekt för urbana familjer eller resenärer.

Lätt, urban barnvagn som är enkel att fälla ihop

Utforska världen? Det är inga problem med Lara², eftersom denna barnvagn är så kompakt att den till och med ryms på vissa hatthyllor*. Med sin vikt på endast 6,4 kg är den enkel att förvara och kan smidigt bäras med hjälp av axelremmen. Att Lara² snabbt kan fällas ihop med en hand gör att du slipper krångel. Superbekvämt när du är ute och snabbt behöver stuva undan Lara². Tryck bara en gång på knappen så fälls barnvagnen ihop automatiskt.

När du går på upptäcktsfärd med ditt lilla barn behöver du vara förberedd. Lara² ger dig bästa tänkbara förutsättningar med sina TVÅ förvaringskorgar! De är enkla att komma åt eftersom den ena finns under sitsen som på vanliga barnvagnar och den andra på sitsens baksida. Oavsett var du befinner dig har du alltså tillgång till ordentligt med förvaringsutrymme som är enkelt att komma åt!

Komfort

Din bekvämlighet är vår prioritet på Maxi-Cosi, så att du kan känna dig bekväm varje dag när du rör dig ute. Lara² kan användas från att barnet är nyfött upp till att det är 4 år gammalt och den är även kompatibel med din bilbarnstol. Fäst bara din bilbarnstol med ett klick på den medföljande adaptern och förflytta dig enkelt in och ut ur bilen (inte kompatibel med Tinca, Coral eller Marble). Med vår liggvagn kan ditt barn ta en tupplur när än det behövs. Ni kan också använda ett av de 3 lutningslägena och låta barnet luta sig tillbaka och njuta av åkturen.

På väg till varmare breddgrader, eller njuta av sommarvädret i parken? Förutom att vara en bakåtlutande barnvagn har Lara² ett tyg som andas och håller ditt barn svalt och bekvämt vid varma temperaturer. Den extra vadderingen i sätet gör att barnet har det bekvämt och det utfällbara solparasollet (solskyddsfaktor 50+) skyddar barnet från alla väderlekar. Tittfönstret i parasollet gör att du kan se allt vad barnet gör.

Det medföljande regnskyddet och justerbara benstödet ger barnet extra komfort.

Perfekt för små ytor och stora äventyr

Söker du och din nya familj efter en enkel hopfällbar barnvagn, som är superlätt men ändå ger ditt barn bästa komfort, var än ni befinner er? Älskar du att resa och vill upptäcka världen med din familj redan från början? Om svaret är ja är Lara² den perfekta lätta och kompakta barnvagnen för dig och din nya familj.

Tack vare liggläget är Lara² perfekt att använda ända från födseln. Det är en lätt barnvagn för bebisar och mindre barn på upp till fyra år och 22 kg. Med de medföljande bilstolsadaptrarna kan du enkelt göra Lara² kompatibel med bilbarnstolen. På så vis blir det väldigt bekvämt och förflytta sig in i och ut ur bilen.

Att sätta in ditt barn i bilen sker helt utan krångel, tack vare den rörliga bärbygeln. När den är monterad ser 5-punktsselen med vadderade kuddar till att barnet är både säkert och bekvämt. Det andningsbara tyget i den vadderade sitsen gör alla utflykter, även vid varmare väder, svala och sköna. Lägg till de 4 stötdämparna och du är redo att ge dig ut på upptäcktsfärd!

Lara² har en otroligt kompakt och lätt konstruktion. Den är enkel att bära med hjälp av de integrerade axelremmarna och kan förvaras även i mycket trånga utrymmen, till och med på hatthyllan på flygplan*. Livet väntar inte och det bör inte heller du göra. Ge er ut och upptäck er nya värld tillsammans!

*Kontrollera kompatibiliteten med flygbolaget innan du reser.

Perfekt matchning

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 12.92ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;