Varför välja mig?

i-size säkerhet

I enlighet med den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size kan ditt barn använda vår bakåtvända uppföljningsbarnstol tills de är omkring fyra år gamla.

Flexibelt resesystem

Sömlös växel mellan en bil och barnvagnen genom att ansluta vår Pebble Pro till en Maxi-Cosi barnvagn.

Klicka & kör installation

Minska risken för felaktig installation genom att säkra din babybilsits med en ISOFIX-basenhet.

Bekväm baby-hugg inlägg

Din baby kan njuta av en bättre passform och liggande position med den extra baby-hugg inlägget, som inkluderar en separat huvudkudde.

Produktbeskrivning

Omfamna din lilla i komfort. Maxi-Cosis Pebble Pro är en i-Size-kompatibel bilbarnstol som ger dig komforten med en lätt inbyggd sele och en Click & Go-installation, samtidigt som du omfamnar ditt barn med ett bekvämt inlägg.

Installation

Din lilla kan ibland åka på resor med dina föräldrar eller med dina svärföräldrar, men oavsett hur många olika bilar ditt barn reser i kommer vår Maxi-Cosi Pebble Pro att passa. Babybilsstolen kan fästas på en bilstol, säkerhetsbälte eller ISOFIX-förankringspunkter. Installationsstegen förklaras noggrant i vår användarmanual. För en ISOFIX-installation behöver du en ISOFIX-bas. Fäst basen på bilens ISOFIX-kontakter och lämna den installerad i bilen. På detta sätt kan du enkelt montera Pebble Pro-bilstolen på basen med ett enkelt "klick", varje gång du behöver komma in i bilen. Visuella indikatorer på basen meddelar dig när din Maxi-Cosi bilstol är korrekt installerad och du är redo att "köra". Pebble Pro kan installeras i kombination med 3wayFix-basen. För din lillas säkerhet och din sinnesfrid samlade vi våra säkraste resetips så att du känner dig säker på att ditt lilla barn alltid är säkert säkrat i bilen.

Säkerhet

På Maxi-Cosi har vi tagit över 50 miljoner barn hem från sjukhuset. Externa kraschtestcentra, som den tyska bilorganisationen ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), testar regelbundet våra Maxi-Cosi-bilstolar på dynamisk säkerhet och användarvänlighet. ADAC gav vår Maxi-Cosi Pebble Pro ett 4-stjärnigt betyg, vilket innebar att det gjorde mycket bra för säkerheten. Vår säkra och bekväma Pebble Pro-bilstol innehåller ett sidoskyddssystem. I händelse av en skadlig sidoeffekt absorberar Maxi-Cosi Pebble Pro: s SPS (sidoskyddssystem) kraften för att skydda ditt barn från skador.Detta förbättrade material absorberar ännu mer kraft från stötar, för att ge ditt barn extra skydd i händelse av en olycka.

Sitsen som omfamnar ditt barn

Vi är här för att hjälpa föräldrar som dig, och eftersom vi bryr oss om din lillas komfort och säkerhet har vi utformat vår Maxi-Cosi Pebble Pro för att följa de senaste i-Size bilstolbestämmelserna. Förutom säkerheten är vår babybilsits superkomfortabel. Det extra vadderade sätet har ett unikt (avtagbart) inlägg som omfamnar ditt nyfödda barn, vilket ger dem en perfekt passform och gör det möjligt att ligga. En Click & Go-installation, tillsammans med en ISOFIX-bas, gör att du helt enkelt kan fästa vår Pebble Pro på plats, vilket minskar risken för en felaktig installation. Du kan fortsätta använda Maxi-Cosi ISOFIX-basen med en bilbarnstol för längre bakåtvänd resa. Att resa i bakåtläge i fyra år rekommenderas av experter, eftersom det ger ditt lilla bättre skydd mot huvud och nacke längre. Dessutom betyder det att du kan använda samma bas hela tiden.

Avtagbart lock

Oavsett om ditt barn blir bilsjuk på vägen eller om vår Pebble Pro blir smutsig kan Maxi-Cosis bilstol enkelt tas bort och sedan tvättas i tvättmaskinen. Detta gör det enkelt att hålla rent, oavsett vad som händer.

Resesystem

Går du för ett kort besök hos familj eller vänner? Behöver du ta ett snabbt stopp i snabbköpet? Känner du för att ta en avkopplande promenad ute? Använd vår bilstol i-Size i kombination med en barnvagn genom att fästa vår Pebble Pro på den med bara ett klick. Kombinera vår bilstol med en Maxi-Cosi barnvagn för ett komplett och praktiskt resesystem. Maxi-Cosi Pebble Pro är godkänd för användning i flygplanet (TUV-certifiering), och du kan ta det med dig på semester.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför Pebble Pro med andra modeller