Allt du behöver veta för att kunna välja en barnvagn för din livsstil!

I takt med att din mage växer börjar det bli dags att tänka på hur du ska glädjas över de första stegen och utforska alla de där nya platserna, när ditt lilla barn har kommit. Oavsett var du planerar att åka eller vilken livsstil du har är Maxi-Cosi rätt barnvagn. Utforska nya platser och känn dig bekväm.
Spela
Falskt

En kompakt barnvagn kan vara rätt för dig om...

...du är ute efter en lätt barnvagn som är smidig att fälla ihop, så att du kan fortsätta promenera längs smala, hektiska trottoarer och enkelt hoppa på och av bussar och tåg. Som förälder är du alltid på språng och du behöver en barnvagn som är lika flexibel som du är, samtidigt som ditt barn kan njuta av den bästa komforten. Våra Maxi-Cosi superkompakta barnvagnar är lätta och enkla att transportera, viks upp och ihop på ett ögonblick och är smidiga att förvara. Kombinera våra kompakta barnvagnar med en av våra bilbarnstolar eller barnvagnar för att skapa det perfekta resesystemet. Dessa barnvagnar passar bäst för urbana föräldrar och förenar citysmart smidighet och ultimat komfort!

En bekväm barnvagn kan passa dig om...

... du är ute efter en lättmanövrerad och kompakt hopfällbar barnvagn från födseln, för att njuta både av shoppingrundor i staden och långa promenader i parken. Du som förälder är flexibel och vill att din barnvagn för nyfödda ska passa ditt mångsidiga liv, i staden och på andra ställen. Våra Maxi-Cosi komfortvagnar kan hantera olika typer av trottoarer tack vare hjulens fjädring, samtidigt som din baby får optimal komfort med vadderade säten. Lägg till en av våra bilbarnstolar eller barnvagnar för att skapa ett resesystem för smidiga promenader överallt med en Maxi-Cosi komfortvagn.

Att satsa på en terrängbarnvagn kan vara det bästa alternativet om...

... du behöver en bekväm barnvagn från födseln med hjul som gör att du kan upptäcka naturen oavsett väder! Eftersom du är en aktiv förälder behöver du en robust barnvagn med väderskyddstyg och terrängdäck under hela säsongen, utan att kompromissa med komforten för din baby. Våra terrängbarnvagnar har bekvämt vadderade säten och fjädrade terränghjul, eller används i kombination med en av våra liggdelar, för att skapa ett perfekt resesystem för smidig terrängkörning. Ge dig ut i naturen med en terrängbarnvagn, och behåll komforten

Resesystem

Om du är en förälder som letar efter ett sätt att snabbt och smidigt byta från gata till bil med din nyfödde är ett resesystem det bästa alternativet. Med ett Maxi-Cosi 3-i-1-resesystem läggs en samordnad bilbarnstol till din kombination av bärstol och barnvagn. Du kan enkelt klicka fast bilbarnstolen på barnvagnsramen eller använda din bärväska på barnvagnsramen för att skapa en iögonfallande modern variant av en traditionell barnvagn.