Ultra-Compact barnvagn: city-smart bekvämlighet med ultimat komfort!

Den perfekta barnvagnen för dig är en barnvagn som matchar din livsstil. När du är, eller snart kommer att vara, en förälder som alltid är på språng, vill du också att ditt barn ska känna sig bekvämt när det är med dig! Ni planerar att promenera längs smala, livliga trottoarer och åka buss och tåg, som en ny familj. Om så är fallet behöver ni en kompakt barnvagn. En kompakt barnvagn är en väldigt lätt barnvagn, som är enkel att fälla ihop och är smidig att bära runt. Det gör att du smidigt kan förvara den, till och med i de minsta utrymmen. Varje Maxi-Cosi Ultra-Compact barnvagn har sina egna fantastiska funktioner, se dem alla nedan och hitta din perfekta matchning.

Maxi-Cosi Leona: XL-komfort. XS-storlek.

Ojämna trottoarer, trottoarkanter och stadsgator – inga problem. Leona har ett supermjukt vadderat säte och en stötdämpande fjädring som gör varje promenad smidig. Den här kompakta barnvagnen väger bara 7,5 kg. Den är enkel att fälla ihop och får plats i trånga utrymmen och i bagageluckan på en taxibil, vilket gör att stadslivet känns enkelt. 

Den här lätta barnvagnen passar för barn upp till fyra år på grund av det fällbara, vändbara sätet. Din bebis kan ligga i barnvagnen i båda riktningarna och njuta av utsikten när du är ute och reser. Leonas innovativa design kan användas som en 3-i-1-barnvagn, i kombination med våra kompatibla liggdelar och bilbarnstolar. 

Leona är en riktig liten fällbar barnvagn. Den kan snabbt och enkelt fällas ihop med en hand, så att du alltid kan hålla tag i ditt barn. Och när du reser kan du förvara Leona i en ultrakompakt resväska, vilket gör den till den perfekta kompakta barnvagnen att ha med sig. 

Maxi-Cosi Jaya: Fälls ihop snabbt och lätt

Maxi-Cosi Jaya har allt du behöver för en bekväm åktur i staden! Den lätta barnvagnen väger bara 6,9 kg och är extremt lätt att hantera! När den fällts ihop är Jaya ultrakompakt, vilket gör den lätt att bära och förvara, till och med i de minsta utrymmen.

Jaya är både kompakt och lätt, och tack vare den automatiska hopfällningsfunktionen kan du enkelt fälla ihop barnvagnen med bara en hand. Den här funktionen gör att du kan fälla ihop Jaya stående på bara 1 sekund genom att trycka på en knapp. Du behöver inte längre böja dig ned för att fälla ihop och fälla ut din kompakta barnvagn.

Tack vare de tre lutningslägena med liggläge är den här kompakta barnvagnen passande från födseln och kan användas ända fram till att barnet är 4 år gammalt. Kombinera enkelt Jaya med en av våra kompatibla bilbarnstolar när du reser med bil. Maxi-Cosi Jaya är den perfekta barnvagnen

Maxi-Cosi Lara² – Redo för små utrymmen och stora äventyr

Med den lätta och kompakta barnvagnen Lara² kan du utforska världen tillsammans med din nya familj redan från dag ett. Du är redo att resa från födseln fram till att barnet är 4 år gammalt, tack vare lutningslägen med liggläge. Med denna kompakta barnvagn tar du dig fram överallt. Lara² är också kompatibelt med ett urval av våra bilbarnstolar, så det finns ingen anledning att vänta med att utforska din nya värld!

Lara² är en superlätt barnvagn (6,4 kg) och har en funktion för hopfällning med en hand: tryck bara på handtaget så fälls barnvagnen ihop automatiskt. På grund av dess mycket kompakta storlek kan du förvara den i mycket trånga utrymmen.

Med två förvaringskorgar, tyg som andas och ett utfällbart solparasoll (UPF 50+) finns det möjlighet att utforska nya platser eller bara ta en bekväm promenad i din egen stad.