Bra saker för dig och ditt barn när ni är på språng i sommar!

Sommaren är snart här! Med det varma vädret behöver ni viktiga tillbehör så att ditt barn är tryggt och bekvämt när ni är på språng. Oavsett om du planerar en tur till stranden, en picknick i parken eller en bilsemester med familjen, kan de här tillbehören hjälpa till att hålla ditt barn svalt och skyddat med stil, hela sommaren. Maxi-Cosi har ett urval av olika sommartillbehör som är ett måste för alla föräldrar. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på våra bästa sommartillbehör: Parasoll, sommaröverdrag, resväska och mycket mer!

Sommaröverdrag: Håller ditt barn svalt.

Vårt urval av sommaröverdrag från Maxi-Cosi är designade att hålla ditt barn svalt och bekvämt när ni åker bil i varmt väder. Det är tillverkat av frottétyg som andas och gör att luften kan cirkulera fritt. Det hjälper till att absorbera fukt snabbare vilket minskar risken för överhettning. Den mjuka texturen ger extra bekvämlighet för ditt barn i bilen. För föräldrarnas del håller det dessutom bilbarnstolen ren från spill och smuts, och kan tvättas i maskin upp till 30 °C. Sommaröverdragen finns för olika bilbarnstolsmodeller.  

Skötväska: Den mest bekväma skötväskan

Maxi-Cosi Skötväska har en elegant och modern design och är perfekt för föräldrar som vill barnets viktiga saker nära till hands när de är på språng. Den rymliga väskan kan enkelt fästas på sittvagnen eller bäras över axeln. Den ger dig massor av möjligheter att bära med allt ni behöver när ni går till stranden, parken eller egentligen vart som helst! Väskan har flera fack, inklusive en speciell isolerad ficka för flaskor och mat. Det gör det enkelt att hålla ordning och håller barnmaten sval så att ni är redo för alla äventyr. 

Ultrakompakt transportväska: Res enkelt

Den här lätta transportväskan är designad för att passa barnvagnarna Leona, Leona², Jaya och Lara² från Maxi-Cosi. Det är den perfekta lösningen så att du enkelt kan förvara din barnvagn. Det gör transport och förvaring enkelt, och skyddar även din barnvagn från att skadas när ni reser. Den ultrakompakta transportväskan har ett bekvämt bärhandtag och den främre 2 i 1-fickan gör att du kan förvara ytterligare småsaker. Det är ett toppentillbehör för alla familjer som har planer på att utforska nya destinationer i sommar! 

Parasoll: Optimalt solskydd.

Tillverkat i skyddande UV-material (40+UV) och kan enkelt fästas på vilken Maxi-Cosi-vagn som helst. Parasollet ger skugga och skydd mot skadliga UV-strålar. De rundade kanterna är särskilt utformade för att skydda ditt barn. Parasollet från Maxi-Cosi är tillverkat av högkvalitativa material och är justerbart. Det kan placeras så att det blockera solen från alla vinklar. Det är ett bra alternativ för föräldrar som vill se till att deras barn är bekvämt och skyddat vid aktiviteter utomhus.

Myggnät: En lugn sovstund i alla förhållanden

Sist men inte minst är myggnätet bra att ha sommartid! Vi vet alla att sommarsäsong även betyder insektssäsong. Det här tåliga och lättmonterade tillbehöret passar på din Maxi-Cosi barnvagn och ger en skyddande barriär mot myggor, flugor och andra insekter. Det lätta meshmaterialet som andas håller barnet bekvämt och svalt även under varma sommardagar. 

Avslutningsvis är alla tillgängliga tillbehör designade för att hålla ditt barn tryggt, svalt och bekvämt under aktiviteter utomhus och bilturer på sommaren. Oavsett om ni åker på en familjesemester eller bara tar en promenad i parken, kommer tillbehören att göra ert liv enklare och se till att barnet är skyddat och att ni föräldrar har allt ni behöver för sommaren.