Välj de snyggaste barnvagnstillbehören

Ingenting är så roligt som att ge dig ut tillsammans med ditt barn. Hela året om! Vi har ett brett sortiment med barnvagnstillbehör som skyddar ditt barn i alla väder. Eller som bara gör promenaden tillsammans ännu roligare. 

Vintertillbehör

Gå ut en härligt kall dag och njut av den friska luften. Våra höst- och vintertillbehör, som regnskydd och åkpåse, håller ditt barn varmt, torrt och bekvämt. Oavsett temperatur! Vår åkpåse håller tårna varma. Den passar alla våra barnvagnar och det är enkelt att sätta i och ta ur barnet. Och när barnet växer och kan ha en jacka på sig, kan åkpåsen fortfarande hålla benen varma. 

Regnig dag eller oväntad skur? Inga problem med en barnvagn från Maxi-Cosi. Ett regnskydd följer med alla våra vagnar, så att ditt barn alltid är varmt och torrt. 

Sommartillbehör

Som ung förälder kan du inte få nog av soliga promenader. Men du vill naturligtvis skydda ditt barns känsliga hud. Med vårt parasoll kan ni vara ute tillsammans hela sommaren, då barnets känsliga hud och ögon alltid är skyddade. Parasollet är enkelt att sätta fast och flexibelt att använda.

En trevlig utflykt kanske måste avbrytas om du inte har tillräckligt med grejer eller barnmat med dig. I våra väskor ingår en skötmatta. Skötväska kan dessutom användas som sittkudde, så att barnet kan sitta själv. Maxi-Cosi väskor hjälper dig att organisera alla babysaker, med separata fack för lösa grejer. Hygieniskt och bra!