Pearl 360

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getAggregateRating, 18.07ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;
Unik bilbarnstol för bebisar/småbarn som går att vrida i 360 grader och erbjuder flera års komfort och säkerhet för ditt växande barn
Från födseln till ca 4 år
Från 40 till 105 cm
0 - 17,5 kg

Produktbeskrivning

Pearl 360 ingår i 360-familjen och kan användas från födseln upp till 4 års ålder. En bekväm och säker, vridbar bilbarnstol som är utformad för långvarig användning. Tack vare vridhandtaget på basen (säljs separat) kan Pearl 360 enkelt vridas i 360 grader i valfri lutningsposition.

Superlätt för dig, superbekvämt för ditt barn. Ett mysigt inlägg som går att använda från födseln ser till att din nyfödda bebis har det bekvämt, och när den lilla inte är så liten längre erbjuder Pearl 360 utrymme att växa med ett extra rymligt säte.

INSTALLATION

Maxi-Cosi Pearl 360 kan användas som en vridbar bilbarnstol i kombination med basen FamilyFix 360 (säljs separat). Basen FamilyFix 360 är utrustad med ISOFIX-fästen och ett stödben, så att du kan installera bilbarnstolen så säkert, enkelt och snabbt som möjligt.

Basen FamilyFix 360 har ett smart inbyggt rotationssystem, som gör det möjligt att vrida bilbarnstolen Maxi-Cosi Pearl 360 med bara en hand. Bilbarnstolen har flera lutningslägen och går att vrida i valfri lutning, så att resan blir bekväm. Det har aldrig varit enklare att sätta ditt barn i en bilbarnstol! Pearl 360 kan användas i bakåt- eller framåtvänt läge. Följ stegen i vår bruksanvisning för korrekt installation i din bil.

SÄKERHET

Över 50 miljoner nyfödda har färdats hem från BB med oss på Maxi-Cosi. För oss på Maxi-Cosi är ditt barns säkerhet vår högsta prioritet. Maxi-Cosi Pearl 360 är godkänd enligt den senaste europeiska säkerhetsstandarden i-Size (R129/03) för förbättrad säkerhetsprestanda.

Du kan enkelt justera säkerhetsselen och höjden på nackstödet på Pearl 360 för att få bästa möjliga passform för ditt växande barn. Den unika 360-familjen är utformad med ClimaFlow-material och extra skyddande G-CELL Side Impact Technology för att erbjuda komfort i åratal och växa med din familj.

Perfekt matchning

Titta på videon

  • bvseo_sdk, p_sdk, 3.2.1
  • CLOUD, getReviews, 14.04ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned; HTTP status code of 404 was returned;