RodiFix S i-Size

Åratal av säkra, avkopplande bilturer
3.5 - 12 Y
100 - 150 cm
15 - 36 kg

Varför välja mig?

Flera lutningslägen

Med flera sköna vilolägen har ditt barn det alltid mysigt och bekvämt när det är ute och åker, oavsett om det sitter upp och tittar ut genom fönstret eller sover tillbakalutat.

G-CELL-sidokrockskydd

RodiFix S i-Size är byggd enligt de högsta i-Size-säkerhetsstandarderna och ger överlägset skydd mot sidokollisioner. G-CELL-tekniken är ett integrerat säkerhetssystem som är speciellt framtaget för att leda kollisionskraften bort från barnet och minska skadorna.

AirProtect®-säkerhetskuddar

RodiFix S i-Size har ett patenterat AirProtect®-sidokollisionsskydd i nackstödet, vilket minskar risken för huvudskador med upp till 20 %.

Växer med dig

Stolens justerbara öppna design kan ändras i både höjd och bredd, så att barnet alltid sitter säkert och bekvämt från 3,5 upp till 12 års ålder.

Produktbeskrivning

Du kan känna dig trygg när du vet att ditt barn sitter säkert och bekvämt varje gång ni är på väg. RodiFix S i-Size är utformat enligt högsta säkerhetsstandard och erbjuder flera lutningslägen. Det är en justerbar bilbarnstol som växer med ditt barn i höjd och bredd. Den lilla passageraren kan tryggt luta sig tillbaka, koppla av och njuta av varje bilresa från 3,5 till 12 års ålder med den här bältesstolen.
Säkerhet
Säkerhet är standard med RodiFix S i-Size. Den här grupp 2/3-bilbarnstolen är byggd enligt dagens högsta i-Size-säkerhetsstandard och har extra höga vingar på båda sidor för ökat sidokollisonsskydd. Patenterade AirProtect®-säkerhetskuddar i nackstödet ger barnet extra skydd och minskar risken för huvudskador med upp till 20 %. Bältesstolens förbättrade G-CELL-sidokollisionsskydd är utformat så att krafterna från en kollision sprids bort från barnet för att minska skadorna, speciellt runt huvud, nacke och axlar.
Enkel användning
RodiFix S i-Size är utformad för att vara enkel. Med ISOFIX-fästen är det enkelt att installera grupp 2/3-bilbarnstol i bilen. Utan några armstöd som är i vägen går det alltid snabbt och smidigt att spänna fast bältet. Det är faktiskt så enkelt att självständiga barn kan spänna fast sig själva. Du kan inte hindra ditt barn från att växa snabbt, men du kan hänga med eftersom den här justerbara ISOFIX-bilbarnstolen växer i både höjd och bredd. Tryck bara på en knapp på baksidan av nackstödet för att justera höjden när barnet blir längre och flytta enkelt ut de intuitiva sidovingarna när barnet blir större.
Åldersgrupp
RodiFix S i-Size är en bilbarnstol som räcker länge och skyddar barnet i mer än åtta år. RodiFix S i-Size gör resan bekväm genom barndomens äventyr, från småbarnsåren och nästan upp till tonåren (3,5–12 år). ISOFIX-bilbarnstolen i grupp 2/3 har en rymlig, justerbar utformning som anpassar sig efter barnet i takt med att det växer (alltid snabbare än föräldrarna tror). Med RodiFix S i-Size får hela familjen minnen som följer med länge.
Komfortfunktioner
Ofta är det obekvämt för barn att sova i en bältesstol eftersom huvudet faller framåt, men inte med RodiFix S i-Size! Den här bilbarnstolen i grupp 2/3 kan användas länge och har tre sköna lutningslägen, så att barnet antingen kan sitta upprätt och titta ut eller luta sig tillbaka och sova bekvämt under resan. AirProtect®-säkerhetskuddarna ger inte bara skydd, utan är också mjuka och ger små sömntutor något skönt att luta sig mot. RodiFix S i-Size har även ett ryggstöd som kan förlängas uppåt, för att förbättra barnets komfort och skydd på varje äventyr, år efter år.

Titta på videon

Dela dina Maxi-Cosi-stunder #myMaxiCosi

Jämför RodiFix S i-Size med andra modeller