360-familjen
Skapat för att utvecklas med dig
Vi förstår att barn växer snabbt. Därför har vi utformat en ny innovativ familj av bilbarnstolar, som är utformade för långvarig användning. Den unika 360-familjen är nästa generations roterande bilsstolssystem och består av en vridbar FamilyFix 360-bas samt kompatibla 360° bilbarnstolar, som är gjorda för att bära ditt barn från födseln upp till 4 års ålder. Det supersmidiga rotationssystemet används med bara en hand och gör livet mycket lättare för föräldrar som sätter in och tar ut barnet ur bilen varje dag i flera år.
Falskt

Roterande bas gör det snabbt och enkelt att sätta in barnet

Basen FamilyFix 360 använder FlexiSpin-teknik, som gör att basen kan rotera i valfritt bakåtlutande läge.

 • Tack vare vridhandtaget på basen, kan alla 360°-bilstolar roteras smidigt och enkelt i 360 grader med bara en hand – perfekt för aktiva föräldrar med händerna fulla.
 • Visuella indikatorer och ljudåterkoppling på basen meddelar när din bilbarnstol är korrekt installerad.
 • TravelSafe Rotation Control ger sinnesfrid tack vare att du vet att ditt barn reser i bakåtvänt läge upp till cirka 15 månaders ålder.

Komfort, bekvämlighet och säkerhet från första dagen

Pebble 360 kan användas från födseln upp till cirka 15 månaders ålder. Den roterar supersmidigt och enkelt i 360° på basen FamilyFix 360 och kan vridas med bara en hand.

 • Det supersköna inlägget Baby-hugg ser till att ditt barn har det bekvämt hela tiden.
 • Den innovativa selhanteringen gör det snabbt och lätt att sätta in och ta ut ditt barn.
 • För att garantera ditt barns säkerhet och komfort har Pebble 360 ClimaFlow, som hjälper till att reglera ditt barns temperatur.
 • G-CELL Side Impact Technology skyddar ditt barn vid en sidokollision.

Åratal av komfort och säkerhet medan ditt barn växer

Pearl 360 ingår i 360-familjen och kan användas från födseln upp till 4 års ålder. Tack vare vridhandtaget på basen kan Pearl 360 enkelt vridas i 360 grader i valfri lutningsposition.

 • Ett mysigt inlägg som går att använda från födseln ser till att din nyfödda bebis har det bekvämt, och när den lilla inte är så liten längre erbjuder Pearl 360 utrymme att växa med ett extra rymligt säte.
 • Tack vare systemet med Easy-in-selen går det supersnabbt och problemfritt att få ditt barn in i och ut ur bilen.
 • Särskilda ClimaFlow-paneler samt ventilerande skum och tyger främjar behaglig luftcirkulation för att säkerställa att ditt barn alltid har rätt temperatur.
 • För att garantera ditt barns säkerhet använder Pebble 360 innovativ G-CELL Side Impact Technology, som ett inbyggt extra skydd.
Falskt

Alltid säker!

Alla produkter i vår 360-familj uppfyller de senaste och högsta i-Size-säkerhetsstandarderna för maximal säkerhet för barn i bil. Detta innebär att du kan resa med ditt barn från födseln och framåt utan att behöva oroa dig över säkerheten.

Utformad för att hålla ditt barn nära

Coral 360 är den första modulbaserade bilbarnstolen med 360° rotation som är utformad för att vara superlätt att bära. Coral 360 är kompatibel med basen FamilyFix 360 och utformad för att hålla ditt barn nära (från födseln upp till cirka 12 månader). Den avtagbara bärselen är mjuk och lätt (endast 1,7 kg) och minskar bärvikten med <50 %. Den superlätta vikten och rotationen med bara en hand gör Coral 360 till en perfekt och praktisk lösning för dig och ditt barn.